Αποχώρησε από την «Καθημερινή» ο Κασιμάτης, που είχε κάνει το αισχρό σχόλιο για τον Κατρούγκαλο

Gazzetta team
Αποχώρησε από την «Καθημερινή» ο Κασιμάτης, που είχε κάνει το αισχρό σχόλιο για τον Κατρούγκαλο
Η εφημερίδα εξέφρασε τη λύπη της για την αποχώρησή του, ξεκαθαρίζοντας ότι η λύση της συνεργασίας δεν ήταν δική της απόφαση...

Τέλος στη συνεργασία του με την «Καθημερινή» αποφάσισε να βάλει ο Στέφανος Κασιμάτης, με την εφημερίδα να εκφράζει τη λύπη της, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν πρόκειται για δική της απόφαση.

Ο δημοσιογράφος Στέφανος Κασιμάτης, θυμίζουμε, είχε προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, μετά το χυδαίο σχόλιο για τον πρώην υπουργό Γιώργο Κατρούγκαλο και την εξωτερική εμφάνισή του.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε γράψει: «Ω, οι μπούκλες! Που πήγαν οι ασημένιοι βόστρυχοι; Αυτοί που κάποτε (μόλις πριν από ένα χρόνο) σκίζαν το πλατύ μέτωπο του Κατρούγκαλου! Νομίζω μπουλντόζα πρέπει να οδηγούσε ο πανδαμάτωρ όταν πέρασε, ίσως ήταν και λίγο μεθυσμένο. Ας καταγραφεί παρακαλώ η θλιβερή απώλεια ως ακόμε ένα από τα εγκλήματα της Δεξιάς...».

Ωστόσο, η αλλαγή αυτή στην εμφάνιση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει/υποθέσει κανείς, οφείλεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κάτι που είναι γνωστό στα γραφεία των πολιτικών συντακτών, με αποτέλεσμα, μόλις έγινε γνωστό το σχόλιο αυτό, να ξεσπάσει σάλος. Απλοί πολίτες, συνάδελφοι του Στέφανου Κασιμάτη, βουλευτές ακόμα και της ΝΔ, κατέκριναν τόσο τον ίδιο όσο και την «Καθημερινή», οδηγώντας την εφημερίδα να ζητήσει συγγνώμη με ανακοίνωσή της, ενώ και ο ίδιος έκανε λόγο για «σοβαρό λάθος, εξαιτίας της αφέλειάς μου» και ζήτησε επίσης συγγνώμη από τον κ. Κατρούγκαλο.

Σήμερα, λοιπόν, Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, αποφάσισε να αποχωρήσει από την εφημερίδα, η οποία σημειώνει χαρακτηριστικά: «Ο Στέφανος Κασιμάτης αποφάσισε να διακόψει την συνεργασία του με την ''ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ''.

Το γεγονός μας λυπεί ιδιαίτερα και δεν ήταν απόφαση της εφημερίδας.

Τον ευχαριστούμε για την συμβολή του όλα αυτά τα χρόνια και ευχόμαστε καλή συνέχεια και επιτυχία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ