Γλυφάδα: Κρούσμα σε δασκάλα δημοτικού, κλείνει το σχολείο

Gazzetta team
Γλυφάδα: Κρούσμα σε δασκάλα δημοτικού, κλείνει το σχολείο
Ακόμη ένα σχολείο, αυτήν τη φορά στη Γλυφάδα, «χτύπησε» ο κορονοϊός, με μια δασκάλα να βρίσκεται θετική.

Νέο κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο, αυτήν τη φορά στη Γλυφάδα και συγκεκριμένα στο 9ο δημοτικό της πόλης.

Όπως αποκάλυψε ο δήμαρχος της Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, το σχολείο έκλεισε και άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές για τα προβλεπόμενα.

Γράφει ο Γιώργος Παπανικολάου στο Facebook: «Εκπαιδευτικός στο 9ο Δημοτικό Σχολείο της πόλης μας διαγνώστηκε σήμερα με κορονοϊό. Προχωράμε αμέσως σε απολύμανση του σχολείου (θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ) και σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ εφαρμόζεται από την διεύθυνση του σχολείου το προβλεπόμενο πρωτόκολλο για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο, η αρμοδιότητα για το κλείσιμο ή μη του τμήματος ή του σχολείου ανήκει στα Υπουργεία Παιδείας και Υγείας μετά τη σύμφωνη γνώμη του ΕΟΔΥ.

Ως εκ τούτου, με απόφαση των αρμοδίων αρχών, από αύριο και για τις επόμενες 14 ημέρες το τμήμα που διδάσκει η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός δεν θα λειτουργήσει.

Ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην εκπαιδευτικό. Για μία ακόμη φορά επαναλαμβάνουμε την έκκληση να τηρούμε τις οδηγίες των υγειονομικών αρχών.

Η δημοτική μας αρχή παραμένει σε πλήρη ετοιμότητα για οποιαδήποτε περαιτέρω ενέργεια σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων αρχών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...