Τι ερευνούν οι «Αδιάφθοροι» για τον ειδικό φρουρό και τον αντιεξουσιαστή συνεργό του

Gazzetta team
Τι ερευνούν οι «Αδιάφθοροι» για τον ειδικό φρουρό και τον αντιεξουσιαστή συνεργό του
Ένα άτομο που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο είναι -σύμφωνα με πληροφορίες- ο συνεργός του νεαρού ειδικού φρουρού που προσήχθη μετά από καταγγελία πολίτη για εκβιασμό και ληστεία 40.000 ευρώ.

Πρόκειται για την υπόθεση που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των «Αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. τις τελευταίες ώρες, μετά την καταγγελία του πολίτη.

Πρόκειται για έμπορο αυτοκινήτων, ο οποίος κατέθεσε στις Αρχές ότι ο νεαρός ειδικός φρουρός αρχικά τον επισκέφτηκε στο κατάστημα του και στη συνέχεια του ζήτησε να πάνε σπίτι του για περαιτέρω έρευνα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο αστυνομικός και ο συνεργός του τον απείλησαν ότι θα του «φυτέψουν» ναρκωτικά, εάν δεν τους δώσει όσα χρήματα έχει. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο νεαρός ειδικός φρουρός φέρεται να προέταξε και το όπλο του.

Ο πολίτης, αφού παρέδωσε τα χρήματα, μόλις έμεινε μόνος του κάλεσε την Άμεση Δράση με τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής να εντοπίζουν τον νεόκοπο συνάδελφο τους (σ.σ. ανήκει στην τελευταία φουρνιά των περίπου 2.000 ειδικών φρουρών που εντάχθηκαν στην ΕΛ.ΑΣ.) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκε και προσήχθη ο γνωστός αντιεξουσιαστής, ο οποίος φέρεται να είναι ο συνεργός του νεαρού αστυνομικού.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι οι «Αδιάφθοροι» των Εσωτερικών Υποθέσεων εξετάζουν και το κατά πόσο ο καταγγέλλων είχε προηγούμενα είτε με τον ειδικό φρουρό, είτε με κάποιο πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος του. Εάν δηλαδή ο λόγος της καταγγελλόμενης ληστείας είχε να κάνει με κάποια οικονομική συναλλαγή σε προγενέστερο χρόνο

Πηγή: Reader.gr