Οι χορηγοί που αποχώρησαν από το Big Brother μετά το σχόλιο περί βιασμού (pics)

Gazzetta team
Οι χορηγοί που αποχώρησαν από το Big Brother μετά το σχόλιο περί βιασμού (pics)
Μετά την κατακραυγή, που προκάλεσε το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, χορηγοί του Big Brother ανακοίνωσαν δημόσια ότι αποσύρουν τις χορηγίες τους.

Το εμετικό σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο Big Brother προκάλεσε σάλο, με τον παίκτη από την Κρήτη να αποχωρεί, τελικά, άρον άρον από το ριάλιτι τα ξημερώματα της Δευτέρας (7/9).

Θυμίζουμε, ακούγεται να λέει σε συζήτηση με δύο ακόμα παίκτες «με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό».

Μετά τη δημόσια κατακραυγή, ωστόσο, στα social media, τις αναρτήσεις επωνύμων, το κίνημα #cancelbigbrothergr, ακόμη και την παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Στέλιου Πέτσα, για το θέμα, που ζήτησε την παρέμβαση του ΕΣΡ, ήρθε η σειρά των χορηγών του Big Brother να πάρουν θέση, αποσύροντας τις χορηγίες τους!

Πρώτη, που απέσυρε τη χορηγία της, ήταν η εταιρεία Rigas Furniture, που τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της: «Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς δεύτερη σκέψη αποφάσισε να αποσύρει την χορηγία της. Σε μια δύσκολη περίοδο που δοκιμάζονται όλες οι επιχειρήσεις ελέω κορονοϊού η μικρή μας χορηγία για τη διαφήμιση στους τίτλους τέλους του reality θεωρήσαμε ότι θα ήταν κάτι θετικό. Όμως, μια εταιρεία που στο πέρασμα του χρόνου έχει μάθει πρώτα απ' όλα να σέβεται τις ανθρώπινες αξίες, ανεξαρτήτως του κόστους δεν μπορεί να πράξει αλλιώς, πόσο μάλλον όταν το management της είναι ''γυναικοκρατούμενο''. Ο βιασμός είναι έγκλημα και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται ακόμα και όταν αναφέρεται στο βωμό της τηλεθέασης».

Η εταιρεία Rigas Furniture μετά την ενημέρωσή της για το καταδικαστέο περιστατικό που συνέβη στο Big Brother, χωρίς...

Posted by Rigas Furniture on Sunday, September 6, 2020

Ακολούθησε η εταιρεία στρωμάτων Candia: «Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας αποχωρεί από την χορηγία της, με γνώμονα το σεβασμό στην ανθρώπινη ύπαρξη και αξιοπρέπεια. Καταδικάζουμε αντίστοιχες απόψεις και συμπεριφορές οι οποίες δε μας πρεσβεύουν».

Μετά την ενημέρωση για το σημερινό καταδικαστέο περιστατικό από συμπεριφορά παίχτη του Big Brother, η εταιρία μας...

Posted by Candia on Sunday, September 6, 2020

Και η Doctor Plant: