Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: «Τα πλουσιόπαιδα διέσπειραν τον κορονοϊό» (vid)

Gazzetta team
Πρόεδρος εργαζομένων στον Ευαγγελισμό: «Τα πλουσιόπαιδα διέσπειραν τον κορονοϊό» (vid)
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό είπε πως η έξαρση των κρουσμάτων οφείλεται σε... πλουσιόπαιδα, φέροντας ως παράδειγμα τις λαϊκές γειτονιές της Αθήνας.

Την δική του άποψη για το που οφείλεται η κατακόρυφη αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού που υπάρχει από τα τέλη Ιουλίου και μετά, έδωσε ο Ηλίας Σιώρας.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό φιλοξενήθηκε στο Open με αφορμή τον 26χρονο που ενώ βρέθηκε θετικός, το... έσκασε και δεν έμεινε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο.

Βρήκε λοιπόν την ευκαιρία και είπε: «Εμείς που γυρίσαμε από τις διακοπές και εργαζόμαστε στο νοσοκομείο, μένουμε στα Πατήσια, το Περιστέρι, την Κυψέλη, τη Δραπετσώνα... Ούτε ένας θετικός δεν βρέθηκε που να έχει γυρίσει από άδεια. Εκείνοι που διέσπειραν τον ιό ήταν κάποια πλουσιόπαιδα κι αυτά δεν τα λέει κάποιος κομμουνιστής, τα λέει ο φιλοκυβερνητικός Τύπος. Ήταν κάποια πλουσιόπαιδα, με κάποιους πλούσιους τουρίστες που γύρισαν από νησί σε νησί με τα ταχύπλοα. Εκεί οφείλεται η διασπορά».

Νωρίτερα, είχε κάνει και την παρακάτω σοβαρή καταγγελία: «Στη γενική εφημερία του Σαββάτου ήρθαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες νεαροί εργαζόμενοι, από τους οποίους οι εργοδότες τους ζήτησαν να κάνουν το τεστ προκειμένου να ξαναγυρίσουν στη δουλειά. Ήταν τόσο μεγάλος ο χρόνος της αναμονής, που πάρα πολλοί έφυγαν χωρίς να το κάνουν. Τους έστειλε ο ΕΟΔΥ στον Ευαγγελισμό που γινόταν ο κακός χαμός και οι άνθρωποι σηκώθηκαν και έφυγαν. Από την άλλη, στο ιδιωτικό εργαστήριο δεν μπορούνε να πάνε να κάνουν το τεστ διότι κάνει 100 - 120 ευρώ και έτσι βρέθηκαν σε αδιέξοδο και έμειναν χωρίς τεστ».