Ο Χαρδαλιάς σχολίασε το περιστατικό με την 24χρονη που είχε κορονοϊό και πήγε στη Σαντορίνη (vid)

Gazzetta team
Ο Χαρδαλιάς σχολίασε το περιστατικό με την 24χρονη που είχε κορονοϊό και πήγε στη Σαντορίνη (vid)
«Ελάχιστες αλλά σημαντικές οι περιπτώσεις πολιτών που στηλιτεύουν τη γενικευμένη προσπάθεια», σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Χαρδαλιάς, αναφερόμενος στο περιστατικό της 24χρονης που πήγε στην Σαντορίνη.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, κατά την ενημέρωση του υπουργείου Υγείας για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, δέχθηκε μια ερώτηση σχετικά με το περιστατικό της 24χρονης που πήγε στην Σαντορίνη ενώ γνώριζε ότι ήταν θετική στον ιό.

«Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, τα φαινόμενα αυτά είναι καθημερινά, είναι δεκάδες» ανέφερε αρχικά ο κ. Χαρδαλιάς. Και πρόσθεσε: «Έχουμε 3.250 ενεργά κρούσματα, οι στενές επαφές αυτών είναι σχεδόν άλλες 6.000. Για μας το κάθε κρούσμα είναι ένα στοίχημα. Η περίπτωση της 24χρονης είναι απλά ένα παράδειγμα και έχουμε πάρα πολλά τέτοια παραδείγματα. Όταν αναφέρομαι στην ατομική ευθύνη δεν κουνάω το δάχτυλο.

Αυτές είναι οι συμπεριφορές που στηλιτεύουμε. Είναι πολύ συγκεκριμένα τα χαρακτηριστικά των εξυπνάκηδων. Ακόμα και τα κοινωνικά και τα οικονομικά τους χαρακτηριστικά είναι συγκεκριμένα».