Σε καραντίνα οι παίκτες του Big Brother πριν μπουν στο σπίτι

Gazzetta team
Σε καραντίνα οι παίκτες του Big Brother πριν μπουν στο σπίτι
Έτοιμο να κάνει την τηλεοπτική του πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου είναι το Big Brother και οι 16 παίκτες που έχουν επιλεγεί να συμμετάσχουν, βρίσκονται κλεισμένοι σε ξενοδοχείο λόγω κορονοϊού σε μία προληπτική καραντίνα...

Οι διαγωνιζόμενοι υποβλήθηκαν σε ιατρικά τεστ και όλοι τους ήταν αρνητικοί στον ιό.

Εντούτοις προληπτικά και μέχρι να αρχίσει ο τηλεοπτικός διαγωνισμός, όπως αναφέρει η Espresso, κλείστηκαν από την παραγωγή σε ξενοδοχείο για να μην προκύψει κάποιο απρόοπτο το διάστημα που μεσολαβεί.

Οι παίκτες του ριάλιτι δεν βλέπουν ούτε συγγενείς ούτε φίλους, ενώ ακόμη και το φαγητό πάει έξω από την πόρτα τους σε ειδική συσκευασία, για να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο.

Την Κυριακή που θα αρχίσει η μετάδοση από τον ΣΚΑΙ, ο Χάρης Βαρθακούρης θα συστήσει τους 16 παίκτες, οι οποίοι θα μπαίνουν ένας ένας στο σπίτι, αλλά εκείνοι δεν θα έρθουν σε επαφή ούτε με τον βασικό παρουσιαστή, ούτε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Αναφορικά με τη ζωντανή επαφή τους, θα είναι μέσα από video wall, ενώ ο παίκτης θα συναντά μόνο μια φορά τον Βαρθακούρη και τον Μικρούτσικο ζωντανά στο στούντιο, όταν ψηφίζεται προς αποχώρηση από τον κόσμο.