Μόσιαλος: Ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων πιθανό να είναι μεγαλύτερος κατά 8-10 φορές

Gazzetta team
Μόσιαλος: Ο πραγματικός αριθμός κρουσμάτων πιθανό να είναι μεγαλύτερος κατά 8-10 φορές
«Ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων του κορονοϊού είναι πιθανό να είναι πολύ μεγαλύτερος (κατά 8-10 φορές)», ανέφερε ο Ηλίας Μόσιαλος.

O Ηλίας Μόσιαλος σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για για έως και δεκαπλάσιο πραγματικό αριθμό κρουσμάτων κορονοϊού.

«Τριψήφιος αριθμός (152) κρουσμάτων και σήμερα. 17 διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ. Ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων είναι πιθανό να είναι πολύ μεγαλύτερος (κατά 8-10 φορές)» γράφει χαρακτηριστικά ο καθηγητής του London School of Economics.

Αφού επισημαίνει ότι ο αριθμός των κρουσμάτων θα συνεχίσει να αυξάνεται εμφανίζεται ιδιαίτερα επικριτικός για όσους δεν φορούν μάσκα και κυρίως για τους δημόσιους λειτουργούς. «Δεν υπάρχουν κατηγορίες πολιτών και δημοσίων λειτουργών που είναι αλώβητοι και δεν κολλάνε/μεταδίδουν το ιό» έγραψε χαρακτηριστικά κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην ορκωμοσία των νέων μελών της Κυβέρνησης, που έγινε πριν από λίγες ημέρες στο προεδρικό Μέγαρο, όπου οι ιερείς ήταν οι μοναδικοί που δεν φορούσαν μάσκα σε αντίθεση με όλους τους πολιτικούς που έδωσαν το παρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ