Πόρος: Πληροφορίες για περιοριστικά μέτρα σε μετακινήσεις και νυχτερινά κέντρα μετά τα 13 κρούσματα!

Gazzetta team
Πόρος: Πληροφορίες για περιοριστικά μέτρα σε μετακινήσεις και νυχτερινά κέντρα μετά τα 13 κρούσματα!
Στον Πόρο, μετά τα 13 κρούσματα κορονοϊού τις τελευταίες ώρες, φαίνεται πως θα ισχύσουν περιορισμοί σε μετακινήσεις και νυχτερινά κέντρα!

Στον Πόρο φαίνεται πως θα ξεκινήσει η εφαρμογή της νέας δέσμης μέτρων, που είχε ανακοινώσει ο Νίκος Χαρδαλιάς την περασμένη Τρίτη, 4 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το protothema.gr, τις τελευταίες ώρες στο νησί του Αργοσαρωνικού έχουν καταγραφεί 13 κρούσματα (ο Πόρος, να θυμίσουμε, ανήκει στην Περιφέρεια Αττικής), με κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να βρίσκεται ήδη στο νησί.

Όπως τονίζεται, λοιπόν, στο δημοσίευμα, η κυβέρνηση ενεργοποιεί τους περιορισμούς, για αρχή, στο εν λόγω νησί και οι περιορισμοί που προωθούνται αφορούν τόσο στην κυκλοφορία όσο και στη λειτουργία των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης. ​

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι μετακινήσεις θα γίνονται βάσει συγκεκριμένων ωραρίων, ενώ κάτι παρόμoιο θα ισχύσει και για τα νυχτερινά κέντρα, για τα οποία σχεδιάζεται νέος τρόπος λειτουργίας.

Σήμερα, Πέμπτη 6 Αυγούστου, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 153 κρούσματα στη χώρα, με τα 40 να εντοπίζονται στην Αττική. Δείτε εδώ αναλυτικά τον χάρτη του κορονοϊού.