Έξαλλος Βολιώτης μπήκε στα ΕΛΤΑ και φώναζε ενάντια στις μάσκες: «Ανθέλληνες»

Gazzetta team
Έξαλλος Βολιώτης μπήκε στα ΕΛΤΑ και φώναζε ενάντια στις μάσκες: «Ανθέλληνες»
Στο στόχαστρο του άνδρα που μπήκε στα ΕΛΤΑ του Βόλου μπήκαν όλοι όσοι φορούνε μάσκα για να προστατευτούν από τον κορονοϊό.

Οι θεωρίες συνομωσίας που κυκλοφορούν στα social media και υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κορονοϊός και οι μάσκες είναι ένα... τέχνασμα, εκτός από γέλιο προκαλούν και σοβαρές καταστάσεις.

Όπως για παράδειγμα αυτή που έγινε στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στην πόλη του Βόλου.

Ένας άνδρας μπήκε στο κατάστημα της οδού Δημητριάδος και άρχισε να φωνάζει εναντίον όσων φορούσαν μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό.

Σε έξαλλη κατάσταση απευθυνόταν τόσο στους εργαζόμενους των Ταχυδρομείων, όσο και στους πελάτες που περίμεναν στη σειρά αναμονής φωνάζοντας οτι είναι «Ανθέλληνες» διότι εφαρμόζουν τα μέτρα κατά της πανδημίας και πειθαρχούν για να προστατέψουν την υγεία τους!

Ο άνδρας, επηρεασμένος από όσα διαδίδονται στα κοινωνικά δίκτυα, έχει την αίσθηση οτι δεν υπάρχει κορονοϊός και οτι η πανδημία ανακαλύφθηκε για να τον βλάψουν και να τον ελέγξουν!

Άνδρες της Αστυνομίας έφτασαν στο σημείο και τον απομάκρυναν, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 150 ευρώ, διότι παρέβη τον σχετικό νόμο, καθώς η μάσκα είναι υποχρεωτική σε κλειστούς δημόσιους χώρους.