Τρικαλινός επιχειρηματίας επιτέθηκε με μπουνιές και σπρέι σε συνταξιούχο αστυνομικό γιατί καθυστέρησε να ξεκινήσει στο φανάρι

Gazzetta team
Τρικαλινός επιχειρηματίας επιτέθηκε με μπουνιές και σπρέι σε συνταξιούχο αστυνομικό γιατί καθυστέρησε να ξεκινήσει στο φανάρι
Ο δράστης αναζητούσε κρησφύγετο, για να ταμπουρωθεί και να αποφύγει τη σύλληψη, ενώ χρειάστηκε μέχρι και η παρέμβαση εισαγγελέα!

Απίστευτο περιστατικό στα Τρίκαλα!

Το μεσημέρι της Πέμπτης (30/7), και για έναν πραγματικά ασήμαντο λόγο, ένας Τρικαλινός επιχειρηματίας γρονθοκόπησε συνταξιούχο αστυνομικό και στη συνέχεια του έριξε σπρέι με άγνωστη χημική ουσία.

Ο λόγος;

Σύμφωνα με το tv10.gr, οι δύο άντρες είχαν διαπληκτιστεί λίγο νωρίτερα σε φανάρι, επειδή ο συνταξιούχος καθυστέρησε να ξεκινήσει το όχημά του μόλις άναψε πράσινο!

Από τα στοιχεία της πινακίδας του οχήματος και την περιγραφή που έδωσε στις αρχές η σύζυγος του θύματος, που ήταν συνεπιβάτης και αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη και οδηγήθηκαν στην επιχείρηση του, όπου αναζήτησε κρησφύγετο, για να αποφύγει τη σύλληψη και ταμπουρώθηκε, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου Μέσου, να χρειαστεί η παρέμβαση του εισαγγελέα.

Το θύμα μετέβη στο Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου διαπιστώθηκαν εγκαύματα από το περιεχόμενο του σπρέι που δέχθηκε στο πρόσωπο και σημάδια από τα χτυπήματα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα κινηθεί νομικά κατά του δράστη.