Μύκονος: Διοργανωτές από Ίμπιζα στήνουν τα πριβέ πάρτι, χαμός πάλι στα μαγαζιά (vids)

Gazzetta team
Μύκονος: Διοργανωτές από Ίμπιζα στήνουν τα πριβέ πάρτι, χαμός πάλι στα μαγαζιά (vids)
Διοργανωτές από την Ίμπιζα και τη Νίκαια φτάνουν στη Μύκονο, παρέχοντας τις γνώσεις τους -επί πληρωμή- για το πώς να στηθούν ξέφρενα ιδιωτικά πάρτι σε βίλες του νησιού. Ο κακός χαμός πάλι στα μαγαζιά του νησιού, ενώ ο Χρυσοχοΐδης ήταν στο νησί...

Πριβέ πάρτι… Μade in Ibiza στήνονται στη Μύκονο!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, τα περίφημα πάρτι-υγειονομικές βόμβες, που στήνονται στο νησί, τα έχουν αναλάβει ομάδες διοργανωτών από την Ίμπιζα, αλλά και τη Νίκαια της Γαλλίας, που έχουν μετακομίσει στο νησί των ανέμων.

Παρέχουν, λοιπόν, επί πληρωμή φυσικά, τις γνώσεις τους, στήνοντας παράνομα πάρτι σε πολυτελείς κατοικίες, που νοικιάζονται για αυτόν τον σκοπό και μόνο.

Η συμμετοχή στα πάρτι αυτά υπολογίζεται περί τα 500-1000 ή και περισσότερα άτομα κάθε φορά.

Τα καλέσματα γίνονται με τον εντοπισμό στίγματος στο κινητό πολιτών και εν συνεχεία αποστέλλονται οι προσκλήσεις μέσω Facebook ή Instagram.

Το αντίτιμο της εισόδου κυμαίνεται από 150 με 1000 ευρώ, χρήματα τα οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, διατίθενται έπειτα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Τέτοια πάρτι γίνονταν και παλιότερα, φυσικά, στο νησί. Παλιότερα, ωστόσο, δεν υπήρχε κορονοϊός...

Πονοκέφαλος τα κρυφά πάρτι

Θυμίζουμε, ο Μιχάλης Χρυσοχοιδης βρέθηκε χθες και σήμερα στο «νησί των ανέμων» και επισκέφτηκε το τοπικό αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί εκεί και τους ελέγχους που γίνονται.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ζήτησε να ενταθούν οι έλεγχοι και να μην περιορίζονται μόνο στα θέματα του κορονοϊού, αλλά και σε αυτά της ασφάλειας.

Για το θέμα της πανδημίας, όμως, ο κ. Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να κάνει ό,τι μπορεί, προκειμένου να βάλει τέλος στα φαινόμενα συνωστισμού, όπως αναφέρει το protothema.gr.

Στις παραλίες, τα beach bar και τα μαγαζιά του νησιού η κατάσταση έχει βελτιωθεί, όμως τα κρυφά πάρτι συνεχίζουν να αποτελούν... πονοκέφαλο.

Χαμός σε μαγαζιά ενώ ο Χρυσοχοΐδης ήταν στο νησί

Πάντα σύμφωνα με το protothema.gr, ωστόσο, ενώ ο υπουργός ήταν στο νησί, γινόταν ο κακός χαμός σε μαγαζιά. Ακόμη και στο υπότροπο Alemagou...

Στο συγκεκριμένο μαγαζί, θυμίζουμε, είχε υποβληθεί πρόστιμο 20.000 ευρώ και λουκέτο για δύο -τελικά- βδομάδες, επειδή δεν τηρούσε τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ...