Ο Καλλιάνος έκανε πρόγνωση του καιρού από το βήμα της Βουλής (vid)

Gazzetta team
Ο Καλλιάνος έκανε πρόγνωση του καιρού από το βήμα της Βουλής (vid)
Την επαγγελματική του ιδιότητα ως μετεωρολόγος χρησιμοποίησε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, για να πει τον καιρό.

Πρόγνωση του καιρού από το βήμα της Βουλής έκανε ο μετεωρολόγος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος.

Συγκεκριμένα, ζήτησε από τους συναδέλφους του να ενημερώσουν τους φορείς των Περιφερειών τους για την εξέλιξη του καιρού, καθώς, θυμίζουμε, έρχεται καύσωνας, με τη θερμοκρασία να αναμένεται να ξεπεράσει τους 40 βαθμούς Κελσίου, αλλά και ισχυροί άνεμοι, με αποτέλεσμα να υπάρχει πολύ μεγάλος κίνδυνος για πρόκληση πυρκαγιών.

Έκανε λόγο χαρακτηριστικά για τρεις πολύ δύσκολες μέρες.

«Θα χρησιμοποιήσω την ιδιότητα του μετεωρολόγου και θέλω από το βήμα της Βουλής να σας ενημερώσω και θα σας παρακαλέσω να με προσέξετε, γιατί έρχονται δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Έρχεται ένας καύσωνας, ο οποίος θα επηρεάσει τις περισσότερες περιοχές της χώρας. Να ενημερώσετε και εσείς στις περιοχές σας τους αρμόδιους φορείς, έρχεται καύσωνας ισχυρός, αλλά έρχεται και αέρας πολύ δυνατός, επτά με οκτώ μποφόρ. Θα πρέπει να είμαστε όλοι πολύ προσεκτικοί με τις πυρκαγιές. Με ακούνε όσοι πρέπει να με ακούσουν, σας ενημερώνω, να ξέρετε, ότι μας περιμένουν τρεις δύσκολες μέρες Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο. Από την Κυριακή και μετά πέφτει η θερμοκρασία και έρχονται και βροχές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως ο προεδρεύων της συνεδρίασης, Δημήτρης Βίτσας, απένειμε τα εύσημα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. «Πολύ καλά έκανε ο κ. Καλλιάνος και μας ενημέρωσε θα πρέπει να το πάρουμε όλοι υπόψη μας και πρώτη απ όλους η κυβέρνηση», ήταν τα λόγια του.