Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκαν κρυμμένες μολότοφ και στυλιάρια (pics)

Gazzetta team
Νέα Φιλαδέλφεια: Βρέθηκαν κρυμμένες μολότοφ και στυλιάρια (pics)
Στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας εντοπίστηκαν από την αστυνομία, 18 μολότοφ και 12 ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Το πρωί της Δευτέρας εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, 18 μολότοφ και 12 ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, (18) αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί (Α.Ε.Μ.), τύπου βόμβας μολότοφ και (12) ξύλινα στυλιάρια, μήκους περίπου ενός μέτρου.

Ειδικότερα, οι επτά (7) εκ των ανωτέρω Α.Ε.Μ. ανευρέθηκαν κρυμμένοι κάτω από χόρτα σε χώρο που εφάπτεται της εξωτερικής περίφραξης του εργοταξίου του γηπέδου της Α.Ε.Κ. και εξωτερικά αυτής, οι δε υπόλοιποι ένδεκα (11) ήταν επιμελώς κρυμμένοι κάτω από κλαδιά και φύλλα δέντρων εντός δύο φρεατίων σε χώρο του άλσους της Ν. Φιλαδέλφειας σε κοντινή απόσταση απο την εξωτερική περίφραξη του εργοταξίου.

Τα ανωτέρω αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποστέλλονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές εξετάσεις.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε επίσης