Βίντεο ντοκουμέντο: Πισώπλατη και απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει διαδηλωτής (vid)

Gazzetta team
Βίντεο ντοκουμέντο: Πισώπλατη και απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει διαδηλωτής (vid)
«Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου», αναφέρει.

Πισώπλατη και απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό καταγγέλλει πως δέχθηκε διαδηλωτής την Πέμπτη (9/7), στην Πανεπιστημίου, μετά τη λήξη της πορείας στο κέντρο της Αθήνας κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις.

Όπως αναφέρει ο ίδιος με ανάρτησή του στο Facebook, υπέστη διάσειση από επίθεση άντρα της ομάδας «Δράση», επειδή «έτυχε και περνούσα από το σημείο».

Γράφει: «Στην Αθήνα είναι πλέον επικίνδυνο να περνάς τον δρόμο όταν περνάει η αστυνομία. Είναι επικίνδυνο να φοράς μαύρα. Είναι επικίνδυνο να κρατάς το κράνος της μηχανής σου περνώντας ή πηγαίνοντας σε πορεία. Είναι επικίνδυνο να υπερασπίζεσαι έναν άνθρωπο που τον συλλάβανε εντελώς τυχαία και άδικα. Είσαι ξαφνικά στόχος!

Πλέον βέβαια είναι παράνομο να γίνονται πορείες, οπότε πλέον το ξύλο θα είναι νόμιμο.

Ο Δελτάς που με χτύπησε από πίσω, επειδή έτυχε και πέρναγα, είναι δειλός και επικίνδυνος, αλλά θα τον βρω, θα τον βρούμε.

Όποιος έχει βίντεο από αυτήν τη στιγμή παρακαλώ να μου τα στείλει, όποιος θέλει ας το κοινοποιήσει. Το συγκεκριμένο δεν λέει πολλά για το ποιος είναι ακριβώς και οι δειλοί ξέρουν να κρύβονται καλά».

Και σημειώνει: «Ήμουν τυχερός και την γλίτωσα με μία διάσειση και ένα ωραίο τραύμα λίγο δίπλα από το αυτί μου».