Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 22:00

Gazzetta team
Όταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος πήρε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις 22:00
Για τις δύο φορές που μίλησε στο τηλέφωνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφέρθηκε ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ένα ενδιαφέρον παρασκήνιο σχετικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό BHMAgazino, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός λοιπόν, αναφέρθηκε στις δύο τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, η μία εκ των οποίων ήταν στις 22:00.

«Την πρώτη φορά με κάλεσε για να με ευχαριστήσει για το τηλεοπτικό σποτ. Τη δεύτερη του τηλεφώνησα εγώ. Καθόμουν με τους φίλους μου και είδαμε ένα βίντεο στο Facebook, με ένα νεαρό φοιτητή στο αεροδρόμιο που έλεγε ότι καμία 80αριά αν θυμάμαι καλά Έλληνες φοιτητές, είχαν εγκλωβιστεί στο Λονδίνο. Τότε μου λένε οι φίλοι μου “δεν παίρνεις το Μητσοτάκη;”.

Ήταν 10 το βράδυ -συνέχισε- και τηλεφωνώ στο γραφείο του και πράγματι το σηκώνει μία κοπέλα. Μου λέει: “Δεν είναι εδώ θα τον ειδοποιήσω όμως ότι πήρατε, για να σας καλέσει”. Και πράγματι σε 5 λεπτά χτυπάει το τηλέφωνο και είναι εκείνος.

Του εξηγώ την κατάσταση και απαντά: "Σε ευχαριστώ που με κάλεσες για κάτι που δεν σε αφορά. Είμαι απόλυτα ενημερωμένος. Έχω ειδοποιήσει τον Χαρδαλιά. Αυτό είναι το κινητό μου. Κράτα το”. Νομίζω αυτή η στάση δείχνει κάτι».

Η επόμενη ερώτηση που του υποβλήθηκε αφορούσε το πως βλέπει την κυβέρνηση και απάντησε: «Να πω την αλήθεια δεν παρακολουθώ στενά την πολιτική. Δεν βλέπω ειδήσεις. Αλλά έχω μια διαίσθηση που σπάνια πέφτει έξω. Όταν ήρθε η Νέα Δημοκρατία στα πράγματα, μου φάνηκε ότι είχαν σχέδιο, ότι ήταν οργανωμένοι, δουλεμένοι. Στην πανδημία είναι κοινώς αποδεκτό ότι έκαναν εξαιρετική δουλειά.

Δεν κάλεσαν τους ημετέρους. Ακόμα και εμένα που με φώναξαν για το σποτάκι. Θα μπορούσαν να πάρουν κάποιον φίλα προσκείμενο. Δεν το έκαναν ενώ ξέρουν ότι δεν ανήκω στον χώρο τους. Τώρα, δεν θέλω να μπω στον άξονα της πολιτικής τους. Δεν ξέρω αν περνάνε αντεργατικά νομοσχέδια για παράδειγμα. Μπορεί και να περνάνε. Δεν το γνωρίζω. Εγώ μιλώ για την αίσθηση που έχω».