Νέα επίσκεψη Μπέου στις Σταγιάτες και ένταση: Κατέβασε πανό και έσπασε μαύρες σημαίες (vid)

Gazzetta team
Νέα επίσκεψη Μπέου στις Σταγιάτες και ένταση: Κατέβασε πανό και έσπασε μαύρες σημαίες (vid)
Αιφνιδιαστική επίσκεψη στις Σταγιάτες πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης (2/7) ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συνοδευόμενος από συνεργάτες του. Δεν έλειψαν οι εντάσεις, με τον ίδιο τον δήμαρχο να κατεβάζει πανό και να σπάει μαύρες σημαίες.

Νέος γύρος εντάσεων στις Σταγιάτες σήμερα (2/7), με τον Αχιλλέα Μπέο να επισκέπτεται το πρωί αιφνιδιαστικά το χωρίο, συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Όταν έφτασε στην πλατεία και τον αντιλήφθηκαν οι κάτοικοι, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, μάλιστα, o δήμαρχος Βόλου, ενώ τον ακολουθούσαν οι κάτοικοι, με τους οποίους είχε αναπτύξει έντονο διάλογο, επισκέφθηκε τη βιβλιοθήκη και άλλαξε τις κλειδαριές, κατεβάζοντας το πανό που έχουν κρεμάσει έξω από το κτίριο ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη διαχείριση του νερού από την πηγή «Κρύα Βρύση».

Συνομίλησε, δε, πάντα σε υψηλούς τόνους, με κατοίκους, εξηγώντας τους ότι μπορούν αν θέλουν να ζητούν άδεια από τον τοπικό πρόεδρο της τοπικής κοινότητας και εκείνος θα τους επιτρέπει να εισέρχονται στο κτίριο και να κάνουν χρήση του.

Επίσης, ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΜΒ, που αποδεικνύουν ότι το νερό της πηγής είναι μολυσμένο. Μάλιστα, συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας τοποθέτησαν δύο πληροφοριακές πινακίδες ότι το νερό είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Στη συνέχεια, αποχώρησε, σπάζοντας τις μαύρες σημαίες που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι στην είσοδο του χωριού...

Δείτε το κατέβασμα του πανό στο 5:08 του βίντεο και το σπάσιμο των μαύρων σημαιών στο 5:57: