Κάτι βρωμάει στον Βόλο και κανείς δεν ξέρει τι είναι

Gazzetta team
Κάτι βρωμάει στον Βόλο και κανείς δεν ξέρει τι είναι
Δεκάδες καταγγελίες για έντονη δυσοσμία στον Βόλο από το βράδυ του Σαββάτου και έως τα ξημερώματα της Κυριακής, και όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα, δεν είναι η πρώτη φορά. Ουδείς, προς το παρόν, γνωρίζει πού οφείλεται η μυρωδιά.

Αγανάκτηση έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Βόλου η επανεμφάνιση -όπως τονίζεται σε τοπικά Μέσα- μιας έντονης δυσοσμίας το βράδυ του Σαββάτου και μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής.

Προς το παρόν, η προέλευση της δυσοσμίας παραμένει απροσδιόριστη, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις της Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Δωροθέας Κολυνδρίνη, τον Αύγουστο θα γίνει γνωστός ο ρυπαντής, με τη δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξάγει το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Είναι ενδεικτικές, πάντως, οι οδυνηρές εμπειρίες που μοιράστηκαν στα social media οι κάτοικοι, τη στιγμή, δε, που η τοπική ιστοσελίδα thenewspaper.gr λέει πως το τηλεφωνικό της κέντρο πήρε φωτιά από τις δεκάδες καταγγελίες!

Διαβάστε κάποιες από τις μαρτυρίες Βολιωτών, όπως δημοσιεύτηκαν στο ίδιο Μέσο:

  • «Και εγώ ξύπνησα στις 5:30 με πιασμένη την ανάσα. Νιώθω ένα κάψιμο από τον λαιμό ως το στομάχι, τα ρουθούνια μου είναι βουλωμένα και νιώθω έντονη δυσφορία. Θα μας αρρωστήσουν»! Ιφιγένεια
  • «Δεν υπήρχε το σημερινό! Από τις 3:30 μέχρι τώρα δεν μπορούμε να αναπνεύσουμε...» Γεωργία
  • «Ξύπνησα κατά τις 3:30 από τη μυρωδιά του καμένου και έψαχνα να δω στο σπίτι μήπως ξεχάστηκε κάποια ηλεκτρική συσκευή, αλλά μόλις κατάλαβα ότι έρχεται απ’ έξω έκλεισα τις μπαλκονόπορτες για να περιορίσω τη μυρωδιά» Σάββας
  • «Δυσφορία και αναγούλα. Καψιμο και τσούξιμο» Μαγδαλένα