Μύκονος: Έκλεισαν τα μαγαζιά και τα πάρτι μεταφέρθηκαν στις βίλες... με είσοδο! (vid)

Gazzetta team
Μύκονος: Έκλεισαν τα μαγαζιά και τα πάρτι μεταφέρθηκαν στις βίλες... με είσοδο! (vid)
Τα πάρτι μετά τα πρόστιμα και τα λουκέτα σε μαγαζιά της Μυκόνου μεταφέρθηκαν στις βίλες, με εκατοντάδες ανθρώπους να συγχρωτίζονται και να χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλον -έχοντας, μάλιστα, πληρώσει είσοδο για να μπουν!

Όπως φαίνεται, το φετινό καλοκαίρι θα είναι το ίδιο «περίεργο» με την περίοδο της καραντίνας. Με κάποιους, δυστυχώς, να μην καταλαβαίνουν.

Στη Μύκονο συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτει η εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, τα πάρτι μετά τα πρόστιμα και τα λουκέτα σε μαγαζιά του νησιού μεταφέρθηκαν στις βίλες, όπου έγινε ο κακός χαμός!

Είναι χαρακτηριστικά τα πλάνα, με εκατοντάδες ανθρώπους μέσα σε πολυτελή βίλα στο νησί των ανέμων, να χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλον, σε υπερυψωμένα σημεία, αριστερά και δεξιά.

Με είσοδο και χωρίς απόδειξη

Το ακόμη πιο απίστευτο της υπόθεσης είναι ότι η λύση που βρέθηκε, για να μη σταματήσει το ολονύχτιο γλέντι, δεν είναι τσάμπα!

Τα πάρτι μοιάζουν ιδιωτικά, για λίγους φίλους, αλλά στην πραγματικότητα οι καλεσμένοι, όχι μόνο δεν είναι φίλοι και γνωστοί, αλλά πληρώνουν είσοδο για να μπουν! Και φυσικά, όπως λέει επιχειρηματίας του νησιού, στα πάρτι που διοργανώθηκαν στις βίλες το τριήμερο, όχι μόνο υπήρξε αντίτιμο για την είσοδο, αλλά δεν κόπηκε ούτε μία απόδειξη...