Ο ληστής με το εσώρουχο για μάσκα στο Ηράκλειο, προδόθηκε από το τατουάζ του

Gazzetta team
Ο ληστής με το εσώρουχο για μάσκα στο Ηράκλειο, προδόθηκε από το τατουάζ του
Όλα τα είχε προβλέψει ο ληστής στο Ηράκλειο. Δεν είχε μάσκα, έβαλε το εσώρουχό του για να μην γίνει αντιληπτός κι όχι για τον κορονοϊό. Νόμιζε όμως ότι τα είχε προβλέψει όλα κι έτσι πιάστηκε στα... "πράσα" χωρίς να το καταλάβει...

Ο δράστης είχε μπει σε ένα μίνι μάρκετ στην περιοχή του Γιόφυρου και είχε αρπάξει 720 ευρώ κραδαίνοντας ένα μαχαίρι. Φορούσε ένα εσώρουχο αντί για μάσκα για να καλύπτει τα χαρακτηριστικά του. Πήρε ότι βρήκε και έφυγε ήρεμος ότι όλα πήγαν καλά.

Όμως οι κάμερες ασφαλείας τον πρόδωσαν, αφού "έπιασαν" ένα τατουάζ στο σβέρκο του που ήταν ακάλυπτο. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βλέποντας τα πλάνα, διαπίστωσαν ότι κάτω από το... μποξεράκι- μάσκα, είχε ένα χαρακτηριστικό τατουάζ στον αυχένα.

Παράλληλα, οι κάμερες κατέγραψαν και τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα με πορτοκαλί χρώμα με την οποία διέφυγε και από εκεί και πέρα ήταν δύσκολο να γλιτώσει.

Δεν χρειάστηκε πολύ για να ταυτοποιήσουν τον 25χρονο από την Αλικαρνασσό και τον συνέλαβαν. Στην αυλή του βρέθηκε και η μοτοσικλέτα η οποία κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πατρίς», ο νεαρός αποδέχθηκε ότι διέπραξε τη ληστεία και παρέδωσε 450 ευρώ από τα χρήματα που είχε πάρει από το μάρκετ.