Πανελλήνιες: Τι θα ισχύσει για μαθητές που θα νοσήσουν από κορονοϊό

Gazzetta team
Πανελλήνιες: Τι θα ισχύσει για μαθητές που θα νοσήσουν από κορονοϊό
Οι Πανελλήνιες φαίνεται πως θα ξεκινήσουν εντός του Ιουνίου. Ωστόσο, πώς ακριβώς θα γίνουν και τι θα συμβεί με τους υποψήφιους που θα νοσήσουν από κορονοϊό;

Ειδική μέριμνα για τους υποψήφιους των φετινών Πανελλήνιων που θα νοσήσουν από κορονοϊό ή δεν θα μπορούν να μετακινηθούν λόγω των -τοπικών- μέτρων προστασίας τόνισε πως θα ληφθεί η Νίκη Κεραμέως.

Με δηλώσεις της στο iefimerida.gr, η υπουργός Παιδείας ξεκαθάρισε ότι οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να δώσουν επαναληπτικές εξετάσεις τον Σεπτέμβριο, όπως ισχύει, άλλωστε, κάθε χρόνο για μαθητές με σοβαρούς λόγους υγείας ή ψυχικής οδύνης, συνεπεία θανάτου συγγενούς α' βαθμού.

Για το πώς θα γίνουν, δε, οι Πανελλήνιες στην εποχή της κοινωνικής απόστασης, η κα Κεραμέως σημείωσε πως το υπουργείο έχει επεξεργαστεί ένα ειδικό σχέδιο για τη διαδικασία, που προβλέπει λιγότερους μαθητές σε κάθε εξεταστική αίθουσα.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, η υπουργός δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι επιδίωξη του υπουργείου είναι να ξεκινήσουν οι Πανελλήνιες εντός Ιουνίου και να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα μέσα Ιουλίου.