Η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας... (pics)

Κάτια Πετροπούλου
Η πιο όμορφη φωτογραφία της ημέρας... (pics)
Λίγο φαΐ στα περιστέρια κι ένα χαμόγελο που βγάζει τόση, μα τόση ζεστασιά...

Αυτές τις ημέρες που διανύουμε - εντάξει, όχι μόνο αυτές, αλλά κυρίως αυτές - χρειαζόμαστε κάτι, που να μας δείξει ότι γύρω μας δεν είναι όλα... μαύρα.

Μια καλή πράξη, ένα καλό αστείο, μια ωραία στιγμή, ένα χαλαρωτικό βιβλίο, μια αξιόλογη σειρά/ταινία, λίγος ποιοτικός χρόνος με τα δικά μας πρόσωπα... Κάτι, που θα μας κάνει λίγο να αναθαρρήσουμε και να ξεφύγουμε από τα άσχημα μαντάτα που φέρνει μαζί του ο κορονοϊός.

Τριγυρνώντας στο διαδίκτυο (facebook, instagram, twitter, YouTube), βέβαια, μπορείς να δεις αρκετές στιγμές που θα σε κάνουν να γελάσεις ή έστω να χαμογελάσεις.

Κάπως έτσι και με την παρακάτω φωτογραφία...

Είναι ό,τι πιο όμορφο έχει «πιάσει» ο φωτογραφικός τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα. Ούτε χαμός στις λαϊκές, ούτε συνωστισμός σε φαρμακεία, σούπερ μάρκετ, καταστήματα και κόσμος να τρέχει σαν τρελός, ούτε καταθλιπτικοί άδειοι δρόμοι.

Ένας νεαρός, παρότι καθηλωμένος στο καροτσάκι του - σίγουρα η βόλτα του αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολη κι ευχάριστη χωρίς ανεγκέφαλους να τον σπρώχνουν ή να του κλείνουν το δρόμο - να προσφέρει με τόση χαρά λίγο ψωμί στα περιστέρια στο Μοναστηράκι.

Το χαμόγελό του, σε συνδυασμό με τον ήλιο που πέφτει στο πρόσωπό του την ώρα που ταΐζει τα περιστέρια, αποτυπώνει ακριβώς αυτό που λένε «μια εικόνα, χίλιες λέξεις». Μια όαση, μέσα στην έρημο. Ζεστασιά, μέσα στο «κρύο»...

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φακός του intime.gr