Αστυνομικός μπαίνει στην εκκλησία στο Κουκάκι αναζητώντας τον ιερέα που είναι άφαντος (vids)

Gazzetta team
Αστυνομικός μπαίνει στην εκκλησία στο Κουκάκι αναζητώντας τον ιερέα που είναι άφαντος (vids)
Τον ιερέα, που κοινώνησε από την πίσω πόρτα εκκλησίας στο Κουκάκι πιστούς, αναζητά η αστυνομία. Έχουν σχηματιστεί ήδη δικογραφίες για τα περιστατικά σε Αθήνα και Κέρκυρα.

Πρωτοφανείς εικόνες στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, με έναν αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας να εμφανίζεται σε βίντεο -που έφερε στο «φως» το protothema.gr- να μπαίνει στην εκκλησία, αναζητώντας τον ιερέα, που κοινώνησε από την πίσω πόρτα πιστούς το πρωί!

Ωστόσο, ο ιερέας είναι, προς το παρόν, άφαντος.

Μάλιστα, ενώ από νωρίς το απόγευμα κάποιοι πιστοί πήγαν στον ναό και άναβαν ένα κερί στην κεντρική πόρτα, ο ιερέας δεν εμφανίστηκε για την απογευματινή λειτουργία, που ξεκίνησε στις 7. Σύμφωνα με πληροφορίες του ίδιου Μέσου, η αστυνομία πήρε κατάθεση από τον νεωκόρο.

Νωρίτερα, θυμίζουμε, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς έχει ζητήσει την άμεση παρέμβαση εισαγγελέα για τα περιστατικά σε Κουκάκι και Κέρκυρα, όπως και έγινε.

Έτσι, ήδη ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Βαγγέλης Ιωαννίδης σχημάτισε δικογραφία μέσω της ΕΛ.ΑΣ. για το περιστατικό στο Κουκάκι, όπως έχει σχηματίσει, άλλωστε, και ο Εισαγγελέας Κέρκυρας Διονύσιος Λαμπρίδης για το αντίστοιχο περιστατικό στο νησί.

Για το περιστατικό στο Κουκάκι συγκεκριμένα διέταξε έρευνα και η Αρχιεπισκοπή Αθηνών.