Λάρισα: Έστησαν γλέντι το πρώτο βράδυ καραντίνας στη Νέα Σμύρνη (vid)

Gazzetta team
Λάρισα: Έστησαν γλέντι το πρώτο βράδυ καραντίνας στη Νέα Σμύρνη (vid)
Στο πρώτο βράδυ καραντίνας στη Νέα Σμύρνη της Λάρισας, στήθηκε τρικούβερτο γλέντι.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Τις ιδιαίτερες συνθήκες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι αρχές σε ότι αφορά την έξαρση κρουσμάτων κορoνοϊού σε Ρομά, στη συνοικία της Νέας Σμύρνης της Λάρισας, αποτυπώνει με τον πλέον ανάγλυφο τρόπο βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα το onlarissa.gr

Στο βίντεο που η λήψη του έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, δηλαδή ενώ είχε ξεκινήσει η καραντίνα στην περιοχή με κυβερνητική απόφαση, οι κάτοικοι γλεντούν ανενόχλητοι αγνοώντας επιδεικτικά την κρισιμότητα της κατάστασης!

Κάτι που είχε επισημάνει ο δήμαρχος, Απόστολος Καλογιάννης που σε πρόσφατη δήλωσή του είχε μιλήσει για «ιδιαίτερο τρόπο διαβίωση» και είχε παραδεχθεί πως «οι γάμοι δεν έχουν σταματήσει… και οι γάμοι των Ρομά σημαίνουν τρεις μέρες με γλέντια και νταούλια».

Οι κάτοικοι από μέρες καταγγέλλουν ότι ενώ τηλεφωνούν στην αστυνομία, η απάντηση που λαμβάνουν είναι πως «δεν μπορεί να κάνει κάτι».

Έτσι, ένας εξ’ αυτών αποφάσισε να μεταδώσει live στα social media το γλέντι σήμερα τα ξημερώματα, προκαλώντας την άμεση επέμβαση των περιπολικών.