Οι ένοχες απολαύσεις της καραντίνας

Shake n' Bake Shake n' Bake
Οι ένοχες απολαύσεις της καραντίνας
Όλοι προσπαθούμε να βρούμε τρόπους να την παλέψουμε μέσα στο σπίτι. Άλλα πράγματα που κάνουμε ή σκεφτόμαστε μπορούμε να τα παραδεχθούμε κι άλλα όχι. Το Shake n' Bake για μια βραδιά αποφάσισε να τα παραδεχθεί όλα.

Η παρέα του Μάνου και του Δομήνικου βγήκε στον αέρα και σε ένα διαφορετικό Shake n' Bake μοιράστηκε όλα τα guilty pleasures της και προσκάλεσε το κοινό να κάνει το ίδιο. Το αποτέλεσμα; Απολαυστικό.

Ακούστε το podcast από όποιο streaming app σας βολεύει. Εδώ για το spotify. Εδώ για το itunes. Εδώ για το mixcloud. Ή μέσα από το κανάλι τους στο YouTube:

Shake n' Bake Social Media

facebook | twitter | instagram

Shake n' Bake Podcast

spotify | itunes | mixcloud | youtube

Shake n' Bake
Shake n' Bake

Το Shake n' Bake είναι ένα ελληνικό μπασκετικό podcast που βρίσκεται φέτος στην τέταρτη season του. Μία δημιουργία του Δομήνικου και του Μάνου, που ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016. Μία εκπομπή από δύο φίλους του αθλήματος, με έμφαση στον μαγικό κόσμο του NBA. Από τη δημιουργία του και έπειτα έχει εξελιχθεί σε μία μπασκετική κοινότητα που μετράει χιλιάδες μέλη στα social media.

Ο Μάνος έχει σπουδάσει Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Παρίσι. Είναι Chicago Bulls και... Ολυμπιακός!

Ο Δομήνικος έχει σπουδάσει μάρκετινγκ στην Πάντειο και στην Αγγλία ενώ τώρα παράλληλα με την εργασία του σπουδάζει σκηνοθεσία. Είναι Boston Celtics και... Παναθηναϊκός!