Μόνοι οι άστεγοι κυκλοφορούσαν το βράδυ στους δρόμους της Αθήνας... (pics)

Gazzetta team
Μόνοι οι άστεγοι κυκλοφορούσαν το βράδυ στους δρόμους της Αθήνας... (pics)
Το βράδυ της Κυριακής, λίγες ώρες πριν από την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού, στην Αθήνα κυκλοφορούσαν μόνο οι άστεγοι, αλλά και υπάλληλοι του δήμου, που έκαναν απολύμανση στην Ερμού... Δείτε φωτογραφίες.

Μόνο οι άστεγοι και οι υπάλληλοι του δήμου, που έκαναν απολύμανση στην Ερμού, κυκλοφορούσαν το βράδυ της Κυριακής στους δρόμους της Αθήνας, μερικές ώρες πριν από την έναρξη ισχύος της απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού.

Θυμίζουμε, για τους άστεγους, όπως και για τους τοξικοεξαρτημένους και τους Ρομά, θα δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα, όπως επισήμανε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος, κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης για την απαγόρευση, χθες, Κυριακή.

Το υπουργείο Εσωτερικών έχει φροντίσει, είπε, ώστε οι δήμοι και οι περιφέρειες της χώρας να συνεχίσουν τη λειτουργία τους. Οι βασικές υπηρεσίες τους δεν θα σταματήσουν ούτε λεπτό να εξυπηρετούν τους πολίτες και ανέφερε ότι η διανομή των τροφίμων από τα συσσίτια των δήμων θα γίνεται μόνο κατ' οίκον ή στη δομή που φιλοξενούνται εφόσον είναι άστεγοι.

Οι χθεσινοβραδινές εικόνες, πάντως, είναι ανατριχιαστικές...