Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα: Οι Γερμανοί νεοναζί στην Μυτιλήνη είχαν βοήθεια από ντόπιους (pics)

Gazzetta team
Αποκαλυπτικά ντοκουμέντα: Οι Γερμανοί νεοναζί στην Μυτιλήνη είχαν βοήθεια από ντόπιους (pics)
Το μήνυμα της κλειστής ομάδας ντόπιων στο Facebook που προαναγγέλει την άφιξη των νεοναζί στην Μυτιλήνη.

Μία μικρή μερίδα ακροδεξιών στην Λέσβο, με τις θέσεις και τις κινήσεις τους, προσπαθεί να αμαυρώσει όλη την Μυτιλήνη χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα.

Αυτό τουλάχιστον επιβεβαιώνεται μετά το νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα του site tonisi.gr, το οποίο παρουσιάζει ντοκουμέντα σύμφωνα με τα οποία τα μέλη του νεοναζιστικού κινήματος «Ιdentitäre Bewegung Deutschland» είχαν βοήθεια από λίγους ντόπιους...

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Η ύπαρξη και λειτουργία στη Μυτιλήνη ακροδεξιάς ομάδας ήταν γνωστή. Γνωστό δεν ήταν ότι η συγκεκριμένη ομάδα της Μυτιλήνης διατηρούσε επαφή με νεοναζιστικές συμμορίες στην Ευρώπη όπως αυτή που αποκαλύφθηκε ότι είχε έρθει στη Μυτιλήνη χθες Παρασκευή. Ο λόγος για τη συμμορία - οργάνωση GENERATION IDENTITAIRE («Γενιά της ταυτότητας») με μέλη σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία και Σερβία και σκοπό «να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης» και το ηγετικό της στέλεχος Μάριο Μίλλερ. Ο οποίος όπως είπε σήμερα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Πέτσας είναι γνωστός για τη νεοναζιστική του δράση σε όλη της Ευρώπη και μάλιστα παρακολουθείται από την Ιντερπόλ!

Στη Μυτιλήνη λοιπόν οι τέσσερις που δέχθηκαν χθες το πρωί στο μέσον της οδού Ερμού επίθεση από αγνώστους δεν ήρθαν από μόνοι τους. Ήρθαν κατόπιν συνεννόησης με ντόπιους συνεργάτες τους δημόσια πρόσωπα κάποιοι από αυτούς που το τελευταίο διάστημα πρωταγωνιστούν σε… πατριωτικούς αγώνες. Εξάλλου και οι τέσσερις «δημοσιογράφοι πατριωτικού περιοδικού» δήλωσαν. Αφού βέβαια εν μέσω οδού Ερμού φώναζαν ότι θα κάνουν σε όσους τους επιτέθηκαν ότι έκαναν οι πρόγονοι τους στους Έλληνες στα Καλάβρυτα. Απόλυτα δηλαδή ενημερωμένοι για το εγκληματικό τους παρελθόν νεοναζί που καλύπτονται πίσω από το μανδύα του δήθεν πατριώτη και του αντίπαλου των…. «λαθρομεταναστών».

Πριν λοιπόν έλθουν στη Μυτιλήνη οι τέσσερις που όπως αποδεικνύεται από τα ντοκουμέντα που δημοσιοποιεί σήμερα το «Ν» δεν ήταν τέσσερις αλλά 10, οι ντόπιοι συνεργάτες τους είχαν προετοιμάσει την υποδοχή τους.

Σε κλειστή σελίδα στο Facebook, ο τοπικός «Φύρερ» - ηγέτης ενημέρωνε:

«ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

Από ΑΥΡΙΟ 5/3 και για λίγες ημέρες θα έρθουν στη Λέσβο φιλέλληνες ακτιβιστές από την Ευρώπη, γύρω στα 10 άτομα συνολικά (μεταξύ αυτών και δημοσιογράφοι πατριωτικών εντύπων) να συμπαρασταθούν τους νησιώτες ενάντια στην λαθρομετανάστευση, να βοηθήσουν την κατάσταση και να διαδώσουν το τι συμβαίνει πραγματικά εδώ στο νησί.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΜΚΟ



Ανήκουν στο Κίνημα «Γενιά της Ταυτότητας» (Generation Identitaire), ένα κίνημα που θέλει να ενώσει την Ευρώπη κατά της λαθρομετανάστευσης και προς το παρόν είναι σε Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Αγγλία, Σερβία.

ΥΓ. Αν κάποιος από το νησί γνωρίζει καλά αγγλική ή γερμανικά ή γαλλικά ας επικοινωνήσει inbox, ίσως χρειαστεί.».

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ...