Φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών από Λέσβο και Χίο (pics)

Gazzetta team
Φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών από Λέσβο και Χίο (pics)
Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες των τραυματιών αστυνομικών από Λέσβο και Χίο.

Φωτογραφίες των τραυματισμένων αστυνομικών από τα επεισόδια σε Λέσβο και Χίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Γρηγόρης Γερακαράκος.

Ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (ΠΟΑΣΥ) ανέφερε, μάλιστα, σε ανάρτησή του στο Facebook ότι δεν μπορεί να περιγράψει με λόγια τις εικόνες των τραυματιών αστυνομικών που αντίκρισε από τα επεισόδια της Τετάρτης στα δύο νησιά.

Συγκεκριμένα, έγραψε, ποστάροντας και τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

«Φτάνοντας στη Λέσβο αντίκρισα εικόνες που δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια. Δεν περιποιούν τιμή για το Ελληνικό Κράτος οι απρόκλητες επιθέσεις εναντίον των συναδέλφων μου, τόσο στη Λέσβο όσο και στη Χίο, και κάποιοι έχουν μεγάλες ευθύνες. Το συνδικαλιστικό μας Κίνημα θα αναζητήσει τους υπαιτίους και θα ζητήσει την παραδειγματική τους τιμωρία.

Μέχρι πότε θα αντιμετωπίζουν τον Αστυνομικό ως όργανο και όχι ως έναν επαγγελματία λειτουργό του Κράτους; Ευτυχώς που η Ελληνίδα και ο Έλληνας Αστυνομικός έχουν ΨΥΧΗ!

Σήμερα το πρωί, οι δυνάμεις, με απόφαση της Κυβέρνησης, αποχώρησαν από τη Λέσβο και σε λίγο, αποχωρούν και από τη Χίο.

Καλή επιστροφή σε όλους μας».