Τι κατέθεσε η συνοδηγός της Corvette

Gazzetta team
Τι κατέθεσε η συνοδηγός της Corvette
Σοκαρισμένη δηλώνει η νεαρή γυναίκα.

Σοκαρισμένη από όσα έχουν συμβεί δήλωσε η συνοδηγός του 40χρονου οδηγού της Corvette, που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης.

Η νεαρή γυναίκα, θυμίζουμε, παρουσιάστηκε σήμερα (Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου) μόνη της στο Α' Τμήμα Τροχαίας ΝΑ Αττικής στο Ελληνικό, προκειμένου να καταθέσει.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, λοιπόν, η συνοδηγός είπε στους αστυνομικούς ότι δεν αντιλήφθηκε ο οδηγός της Corvette να κάνει κόντρες στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, υποστηρίζοντας, μάλιστα, πως το μόνο που έκανε ήταν ένας ελιγμός, για να αποφύγει ένα προπορευόμενο αυτοκίνητο.

Τότε ήταν που έχασε τον έλεγχο του σπορ αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον άτυχο μοτοσικλετιστή και να ακινητοποιηθεί, πέφτοντας πάνω σε άλλο αυτοκίνητο, στον παράδρομο της Βουλιαγμένης.

Ωστόσο, η γυναίκα δεν είπε τίποτα στους αστυνομικούς για το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο του δυστυχήματος η ίδια και ο 40χρονος.

«Δεν ξέρω, μπήκαμε στο αυτοκίνητο και φύγαμε» φέρεται πως αρκέστηκε να πει.

Θυμίζουμε, αυτόπτες μάρτυρες ισχυρίζονται πως η Corvette έκανε «σφήνες» και, τελικά, χτύπησε τη μοτοσυκλέτα του 25χρονου. Στη συνέχεια, ο 40χρονος οδηγός αποβιβάστηκε -μαζί με τη συνοδηγό- και μπήκαν σε αμάξι φίλου του, που ακολουθούσε σε κοντινή απόσταση, εγκαταλείποντας το θύμα στην άσφαλτο.

Μάλιστα, ο φίλος του οδηγού της Corvette φέρεται, σύμφωνα με άλλον αυτόπτη μάρτυρα, να του φώναξε «τι έκανες ρε;»...