Τι φώναξε στον 40χρονο οδηγό της Corvette ο φίλος του που τον παρέλαβε και εξαφανίστηκαν

Gazzetta team
Τι φώναξε στον 40χρονο οδηγό της Corvette ο φίλος του που τον παρέλαβε και εξαφανίστηκαν
Ο οδηγός της Corvette παραδέχτηκε ότι εξαφανίστηκε με αυτοκίνητο φίλου του, εγκαταλείποντας τον 25χρονο Νάσο αβοήθητο στην άσφαλτο.

Ο οδηγός της Corvette, που σκότωσε, τα ξημερώματα της Τετάρτης, τον 25χρονο Νάσο στη Γλυφάδα, παραδόθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στις Αρχές.

Λίγες ώρες μετά, λοιπόν, κυκλοφόρησε η είδηση πως ο 40χρονος επιχειρηματίας είπε στους αστυνομικούς ότι σοκαρίστηκε και για αυτό εγκατέλειψε αβοήθητο τον νεαρό, ο οποίος ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Από την πρώτη στιγμή, θυμίζουμε, αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως η Corvette έκανε «σφήνες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και τελικά, χτύπησε τη μηχανή του 25χρονου.

Από πίσω του, δε, βρισκόταν ακόμη ένα αμάξι, σε κοντινή απόσταση, ο οδηγός του οποίου παρέλαβε τον 40χρονο μόλις έγινε το τροχαίο και μαζί εξαφανίστηκαν. Κάτι, που, επίσης, παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ο 40χρονος.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, μάλιστα, φέρεται να έχει καταθέσει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου φώναξε, παραλαμβάνοντας τον 40χρονο, «τι έκανες ρε;».

Από εδώ και πέρα, και ενώ, θυμίζουμε, ο 40χρονος έχει αφεθεί ελεύθερος, η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και όχι της προανακριτικής. Άρα ο εισαγγελέας είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει αν ο 40χρονος θα είναι ελεύθερος μέχρι τη δίκη του ή αν θα προφυλακιστεί.

Ο ίδιος, δε, θα αποφασίσει και αν ο φίλος του θα δικαστεί για υπόθαλψη εγκληματία και αν, φυσικά, το αδίκημα θα χαρακτηριστεί κακούργημα.