Ένας κρεοπώλης οδήγησε στους ανήλικους που ξέθαψαν πτώμα σε νεκροταφείο

Gazzetta team
Ένας κρεοπώλης οδήγησε στους ανήλικους που ξέθαψαν πτώμα σε νεκροταφείο
Όλα ξεκίνησαν επειδή ο 21χρονος αρχηγός των δραστών πήγε στο χωριό Πλατύ, επειδή είχε ερωτευτεί μία κοπέλα.

Ένας κρεοπώλης και η απόφαση των δραστών να προβούν σε κλοπές, οδήγησε στην σύλληψη των τριών ανήλικων Ρομά και του 21χρονου αρχηγού τους, που βανδάλισαν νεκροταφείο, βγάζοντας ένα πτώμα μίας γυναίκας από το φέρετρο και βάζοντάς το σε καθιστή στάση...

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!​

Η συμμωρία είχε μεταβεί στο Πλατύ της Καλαμάτας, επειδή ο μεγαλύτερος σε ηλικία νεαρός είχε ερωτευτεί μια... ανήλικη ομόφυλή του, αλλά τελικά το έριξε στις κλοπές και τους βανδαλισμούς!

Στο περιστατικό στο νεκροταφείο, έλαβαν μέρος δύο 12χρονοι, ένας 15χρονος και ο 21χρονος δράστης, οι οποίο έψαχναν για χρυσαφικά και έφτασαν στο σημείο να σπάσουν την ταυφόπαλακα της συζύγου ενός γνωστού γιατρού και να την βάλουν να κοιτάζει προς την είσοδο του κοιμητηρίου!

Και ενώ οι δύο 12χρονοι τρομοκρατήθηκαν από το μακάβριο θέαμα και έφυγαν τρέχοντας από το νεκροταφείο, ο 21χρονος και ο 15χρονος συνέχισαν τους βανδαλισμούς σε άλλους πέντε τάφους και στην εκκλησία του κοιμητηρίου, ψάχνοντας πολύτιμα αντικείμενα.

Ωστόσο η δράση τους αυτή δεν αποδείχθηκε αρκετή και συνέχισαν σε άλλες κοινότητες, με τον αρχηγό της παρέας να συλλαμβάνεται γιατί διέρρηξε ένα κρεοπωλείο δίχως να κλέψει κάτι και στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι του κρεοπώλη!

Ο κρεοπώλης βρισκόταν μέσα και καταδίωξε τον 21χρονο Ρομά, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε την Αστυνομία. Μετά από έρευνες, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. τον εντόπισαν, τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας για την προανάκριση.