O αστυνομικός που χαστούκισε 11χρονο είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν κατά πολίτη

Gazzetta team
O αστυνομικός που χαστούκισε 11χρονο είχε βιαιοπραγήσει και στο παρελθόν κατά πολίτη
Υπότροπος σε βάναυση συμπεριφορά και βιαιοπραγίες φαίνεται ότι είναι ο αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ, που εμφανίζεται σε βίντεο στο Μενίδι να κτυπά ένα 11χρονο παιδί εν μέσω άλλων αστυνομικών.

Με βάση την έρευνα που διενήργησε η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της αστυνομίας, προκύπτει πως ο συγκεκριμένος άνδρας έχει κατά το παρελθόν διαπράξει βιαιοπραγίες και προπηλακισμούς σε διάφορους πολίτες...

Η μία περίπτωση αφορά βιαιοπραγία κατά συλληφθέντων το 2016 και μάλιστα, αφορούσε ένα ζευγάρι.

Από τους αστυνομικούς που φαίνονται στο βίντεο, ένας άλλος είναι από τους νεοπροσληφθέντες στην ομάδα ΔΙΑΣ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό, ότι στην υπηρεσία της ομάδας, βρισκόταν μόλις για 4η ημέρα, μη έχοντας καν κλείσει βδομάδα σε αυτήν.

Με βάση την ανακοίνωση της υπηρεσίας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής θα επικοινωνήσει με την οικογένεια του παιδιού, ενώ παράλληλα θα διατεθεί ψυχολόγος από την υπηρεσία για λογαριασμό του παιδιού, αν το θελήσει η οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι διατάχθηκε ΕΔΕ σε βάρος των αστυνομικών που βρέθηκαν στο συμβάν αυτό, ενώ παράλληλα ετέθησαν σε διαθεσιμότητα.
.