O Στραβελάκης είδε «ΣΥΡΙΖΑ» στην πορεία των φοιτητών κι ο ρεπόρτερ τον διόρθωσε στον «αέρα» (vid)

Gazzetta team
O Στραβελάκης είδε «ΣΥΡΙΖΑ» στην πορεία των φοιτητών κι ο ρεπόρτερ τον διόρθωσε στον «αέρα» (vid)
Το λάθος του Νίκου Στραβελάκη, ο οποίος «βάφτισε» κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ την πορεία διαμαρτυρίας φοιτητικών συλλόγων για το άσυλο, δεν πέρασε απαρατήρητο από τον ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ, που έσπευσε να τον διορθώσει στον τηλεοπτικό αέρα.

Στο δελτίο της Τρίτης, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ, που πήρε την θέση της Σίας Κοσιώνη στην παρουσίαση του δελτίου ειδήσεων του σταθμού, χαρακτήρισε ως «πρώτη κινητοποίηση του ΣΥΡΙΖΑ στην αντιπολίτευση» τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε, ενάντια στην κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου, στο κέντρο της Αθήνας από φοιτητικούς συλλόγους, με τη συμμετοχή χιλιάδων μελών της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού Δημήτρης Λάππας πήρε τον λόγο, διορθώνοντας τον Νίκο Στραβελάκη. Συγκεκριμένα, επισήμανε πως τη συγκεκριμένη πορεία συμμετείχαν πάνω από 2.000 άτομα από φοιτητικές παρατάξεις και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, διευκρινίζοντας πως δεν υπέπεσε στην αντίληψή του κάποια παρουσία μελών του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.