Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Πατέλης βγάζει «λάδι» τον Λαγό και του ζητά συγγνώμη

Gazzetta team
Δίκη Χρυσής Αυγής: Ο Πατέλης βγάζει «λάδι» τον Λαγό και του ζητά συγγνώμη
Με την απολογία του πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια, Γιώργου Πατέλη, συνεχίζονται οι απολογίες στη δίκη για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ο Πατέλης ζήτησε... συγγνώμη από τον Λαγό για το μήνυμα που έστειλε το βράδυ της δολοφονίας.

Ο Γιώργος Πατέλης ανέφερε στη δίκη της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών: «θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Λαγό. Πολλές φορές έστελνα μηνύματα στην τοπική για να φέρω κόσμο στα γραφεία και δεν υπήρχε ανταπόκριση. Μια φορά έστειλα “εντολή Λαγού, όλοι στα γραφεία” και υπήρξε ανταπόκριση. Από τότε το έκανα από μόνος μου, ήταν λάθος μου και το αναγνωρίζω, ζητάω συγγνώμη μέσω του δικαστηρίου σας στον Λαγό».

Παρόντες στη συνεδρίαση του δικαστηρίου είναι οι 12 από τους 18 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Γιώργος Πατέλης φέρεται το βράδυ της δολοφονίας να ειδοποιήθηκε από τον συγκατηγορούμενό του, Ιωάννη Καζαντζόγλου, για την παρουσία του Φύσσα και της παρέας του στην καφετέρια «Κοράλλι» στο Κερατσίνι και ακολούθως να έστειλε μήνυμα: «Όλοι τώρα τοπική, όσοι είστε κοντά, δεν θα περιμένουμε μακρινούς, τώρα» με το οποίο ενεργοποιήθηκε το τάγμα της τοπικής Νίκαιας και έφτασε συντεταγμένα με μηχανές και αυτοκίνητα στο Κερατσίνι.

Η απολογία του Γιώργο Πατέλη έρχεται μετά την αποχώρηση του Γιάννη Λαγού από τη Χρυσή Αυγή.

Πηγή: reader.gr