Απετράπη ραντεβού χούλιγκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Gazzetta team
Απετράπη ραντεβού χούλιγκαν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης
Το μαχαίρωμα και ο άγριος ξυλοδαρμός ενός 27χρονου οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού, το βράδυ της Τρίτης στα Πετράλωνα και παρά την προσπάθεια του να ξεφύγει μπαίνοντας σε καφενείο, αποτελεί αφορμή για να φουντώνει ξανά ο «πόλεμος» μεταξύ οπαδών - χούλιγκαν αντίπαλων ομάδων.

Το βράδυ της Τετάρτης, η ΕΛ.ΑΣ. είχε την πληροφορία ότι επίκειται καταδρομική επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού στον σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού που βρίσκεται επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος της Δάφνης.

Γύρω στις 21:00 το βράδυ, έφτασε στο σημείο διμοιρία των ΜΑΤ, με τους αστυνομικούς να διαπιστώνουν ότι είναι συγκεντρωμένοι και «οπλισμένοι» δεκάδες οπαδοί των «πρασίνων».

Στη θέα των αστυνομικών οι οπαδοί εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και για τον εντοπισμό δικύκλων που σύμφωνα με την πληροφόρηση που υπήρχε θα επέβαιναν οπαδοί του Ολυμπιακού, επίσης «οπλισμένοι», προκειμένου να συγκρουστούν με τους αντιπάλους.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό, με την Αστυνομία να αποτρέπει την τελευταία στιγμή μία άγρια σύγκρουση αντίπαλων οπαδών - χούλιγκαν.

Πηγή: reader.gr