Καλαμάτα: 39χρονη άνοιξε το κεφάλι του συζύγου της με... μπαλτά

Gazzetta team
Καλαμάτα: 39χρονη άνοιξε το κεφάλι του συζύγου της με... μπαλτά
Στο κεφάλι και το χέρι τραυμάτισε τον 46χρονο σύζυγό της μια γυναίκα στην Καλαμάτα.

Όπως αναφέρει το tharrosnews.gr η 39χρονη του επιτέθηκε με μπαλτά, μετά από έντονο επεισόδιο, με αποτέλεσμα εκείνος να μεταφερθεί αρχικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και εν συνεχεία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Καλαμάτας προχώρησαν σε συρραφή δύο μεγάλων θλαστικών τραυμάτων στην κρανιακή χώρα, με 16 και 15 ράμματα αντίστοιχα, και συρραφή τένοντα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

Επειδή τα χτυπήματα ήταν στο κεφάλι αποφασίσθηκε η διακομιδή του στην Τρίπολη, προκειμένου να γίνει νευροχειρουργική εκτίμηση. Όταν αυτή ολοκληρώθηκε, επέστρεψε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του.

Η Αστυνομία από το σπίτι κατέσχεσε ένα μεταλλικό μπαλτά με μήκος λάμας 30 εκατοστών, με τον οποίο έγιναν τα χτυπήματα.

Όλα ξεκίνησαν, υπό συνθήκες που δεν έχουν διευκρινισθεί απόλυτα, το πρωί της Δευτέρς στο σπίτι του ζευγαριού στην Καλαμάτα, στο συνοικισμό Μπουρνιά.

Από τα στοιχεία που έχουν διευκρινισθεί μέχρι στιγμής φαίνεται ότι το ζευγάρι είχε έντονο οικογενειακό επεισόδιο, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν μπροστά στο περιστατικό βρισκόταν και η κόρη τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος Έλληνας περιέγραψε ότι βρισκόταν στην κουζίνα του σπιτιού τους, όταν δέχτηκε το πρώτο χτύπημα από την 39χρονη αλλοδαπή σύζυγό του στο πίσω μέρος του κεφαλιού με μπαλτά.

Γυρνώντας και πριν προλάβει να αντισταθεί ,δέχτηκε το δεύτερο χτύπημα στο μέτωπο, ενώ τραυματίσθηκε και στο μικρό δάχτυλό του δεξιού χεριού του, στην προσπάθειά του να προστατευθεί.

Η 39χρονη αρχικά συνελήφθη από το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμάτας, όμως στη συνέχεια την υπόθεση ανέλαβε και ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή το πρωί της Πέμπτης.

Πηγη: Reader.gr