Κατήγγειλε ψευδώς τον σύντροφό της για βιασμό επειδή τον ζήλευε!

Gazzetta team
Κατήγγειλε ψευδώς τον σύντροφό της για βιασμό επειδή τον ζήλευε!
Μία γυναίκα κατήγγειλε ψευδώς τον σύντροφό της ότι τη βίασε κατ’ εξακολούθηση και τη λήστεψε κατ’ εξακολούθηση με αποτέλεσμα ο 28χρονος να οδηγηθεί στη φυλακή παρά το γεγονός ότι ήταν αθώος.

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστήριου Βόλου, κάθισε ο 28χρονος Ρουμάνος με την κατηγορία του βιασμού και της ληστείας που έγιναν τον Αύγουστο του 2017.

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί τον Οκτώβριο του 2017 μετά από ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Οι ρουμανικές Αρχές τον είχαν παραδώσει στην Ελλάδα και στη συνέχεια ο συλληφθείς είχε κριθεί προσωρινά προφυλακιστέος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η καταγγελία για βιασμό και ληστεία είχε γίνει από την πρώην σύντροφο του 28χρονου, μία 21χρονη Ρουμάνα. Σύμφωνα με το taxydromos.gr, η νεαρή παραδέχτηκε ενώπιον του δικαστηρίου πως είπε ψέματα επειδή τον ζήλευε!

«Του έκανα μήνυση για να τον συνετίσω» είπε η 21χρονη στο δικαστήριο εξεταζόμενη ως μάρτυρας. Η νεαρή ζήλευε τον 28χρονο επειδή είχε σχέσεις με πρώην σύντροφό του και παραδέχτηκε στο δικαστήριο πως «ποτέ δεν με βίασε, ποτέ δεν με λήστεψε» ενώ ζήτησε συγγνώμη, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Ήρθαμε στην Ελλάδα προκειμένου να αναθερμάνουμε τη σχέση μας» είπε ο 28χρονος και συμπλήρωσε: «ήθελε να εκδίδεται όπως έκανε και παλαιότερα στη Γερμανία, ενώ εγώ διαφωνούσα. Ήθελα να την πάρω πίσω στη Ρουμανία, αλλά εκείνη δεν ήθελε και επέστρεψα μόνος. Στο ξενοδοχείο μας στη Λάρισα της άφησα το ποσό των 150 ευρώ».

Σύμφωνα με τον 28χρονο, μετά την αποχώρησή του από το ξενοδοχείο η 21χρονη του έκανε την καταγγελία για βιασμό και ληστεία. «Δεν θα έκανα ποτέ ένα τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε.

Κάνοντας την πρόταση αθώωσης, ο εισαγγελέας έδρας προέτρεψε την 21χρονη να είναι πιο προσεκτική άλλη φορά τονίζοντας ότι θα μπορούσε να βρεθεί κατηγορούμενη για συκοφαντική δυσφήμηση και ψευδή καταμήνυση. Ο 28χρονος αθωώθηκε από το δικαστήριο.

Πηγή: reader.gr