Πατέρας 29χρονου: «Στημένη υπόθεση ο βιασμός, ο γιος μου δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι» (vid)

Gazzetta team
Πατέρας 29χρονου: «Στημένη υπόθεση ο βιασμός, ο γιος μου δεν πειράζει ούτε μυρμήγκι» (vid)
Η υπόθεση του βιασμού ενός οδηγού ταξί από έναν 29χρονο άντρα με χρήση του «χαπιού του βιασμού» θορύβησε τους συγγενείς του φερόμενου δράστη, με τον πατέρα του να κάνει λόγο για «στημένη υπόθεση».

Για στημένη υπόθεση κάνει λόγο μιλώντας στο STAR ο πατέρας του 29χρονου ηθοποιού που συνελήφθη για βιασμό σε ταξιτζή καθώς φέρεται να νάρκωσε τον οδηγό του ρίχνοντας υπνωτικό στον καφέ του.

«Σαν παιδί όταν μπήκε στο κρατητήριο πήρε τη μάνα του τηλέφωνό του να αγοράσει πυτζάμες για τον συγκρατούμενό του που δεν είχε», τόνισε.

Γρίφος για την ΕΛ.ΑΣ. οι συνθήκες της απόπειρας βιασμού οδηγού ταξί από επιβάτη

Και πρόσθεσε: «Από ένα σημείο και μετά της διαδρομής στήθηκε μια κατάσταση διότι μπήκε ευάλωτος στο ταξί και άρχισε ο ταξιτζής να τον πηγαίνει γύρω γύρω, κέρασε το σουβλάκι του έκλεισε την ταρίφα του και πηγαίνανε όπου να ναι».

«Ήταν ένα στημένο πράγμα που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί», επισήμανε γεμάτος σιγουριά για την αθωότητα του παιδιού του.

«Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ο κάθε γονιός αυτό θα έλεγε αλλά εδώ μιλάει όλη η κοινωνία που τον ξέρει, δεν υπάρχει περίπτωση να πειράξει μυρμήγκι ο Γιώργος», σημείωσε χαρακτηριστικά.