Οι «ροζ» συνομιλίες «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών (vid)

Gazzetta team
Οι «ροζ» συνομιλίες «καίνε» τον καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών (vid)
Δεν φαίνεται να αρκούνταν στα... οικονομικά ανταλλάγματα ο καθηγητής του ΤΕΙ Σερρών που συνελήφθη -μαζί με δύο ακόμη ιδιώτες- από αστυνομικούς των Εσωτερικών Υποθέσεων, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεσης συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας.

Οι Αρχές εξετάζουν και καταγγελίες από φοιτήτριες, σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του με αντάλλαγμα να περάσουν μαθήματα του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην Αστυνομία έχει παραδοθεί και ηχητικό υλικό από μαγνητοφωνημένες «ροζ» συνομιλίες μεταξύ των κοριτσιών και του καθηγητή. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για περισσότερες από δέκα καταγγελίες, ενώ πλέον αναμένεται να ανοίξουν πιο εύκολα τα στόματα.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση ξεκίνησαν ήδη να λαμβάνουν καταθέσεις, ενώ θα γίνει έρευνα και στο ΤΕΙ όσον αφορά τις δραστηριότητες του συλληφθέντα. Η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. φτάνει αρκετά χρόνια πίσω, μέχρι και το 2012, καθώς από τότε είχαν κυκλοφορήσει φήμες για τον συγκεκριμένο καθηγητή. Ωστόσο, η επίσημη καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη έγινε πριν από περίπου ενάμιση χρόνο.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος των τριών συλληφθέντων είναι κακουργηματικού χαρακτήρα.

Πηγή: reader.gr