17 τουρίστες καταγγέλουν οτι δηλητηριάστηκαν στην Ζάκυνθο

Gazzetta team
17 τουρίστες καταγγέλουν οτι δηλητηριάστηκαν στην Ζάκυνθο
Μία παρέα Βρετανών υποστηρίζουν οτι δηλητηριάστηκαν από ποτά που περιείχαν μεθανόλη.

Σε νοσοκομείο της Ζακύνθου αναγκάστηκαν να περάσουν τις διακοπές τους 17 Βρετανοί τουρίστες, εξαιτίας νοθευμένου ποτού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Sun, την δεύτερη μέρα παρουσίας του στο νησί, η παρέα την οποία αποτελούσαν 17χρονα και 18χρονα παιδιά, βγήκα για την καθιερωμένη βόλτα στα μαγαζιά του Λαγανά.

Ο Cole Brunton ανέφερε οτι στα δύο πρώτα μαγαζιά που πήγαν όλα ήταν καλά... Όταν έφτασαν όμως στο τρίτο μαγαζί όμως, ένας ένας άρχισαν να επιστρέφουν στο ξενοδοχείο, καθώς δεν ένιωθαν καλά.

Ο 18χρονος ξύπνησε στις 3 τα ξημερώματα έχοντας κρύο ιδρώτα και πόνους στο στομάχι, έκανε εμετό, ενώ τα ίδια συμπτώματα είχε αρχίσει να παρουσιάζει και ο άλλος νεαρός που ήταν στο δωμάτιό του.

Μάλιστα, όταν βγήκε στον διάδρομο για να δει τι γίνεται με την υπόλοιπη παρέα, διαπίστωσε πως όλοι βρίσκονταν στην ίδια κατάσταση.

Οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου φώναξαν δύο ασθενοφόρα που μετέφερε σε διαφορετικές διαδρομές τα 17 άτομα στο νοσοκομείο: «Νομίζω οτι οι γιατροί ήξεραν οτι πρόκειται για δηλητηρίαση από μεθανόλη. Μου είπαν οτι είμαστε πολύ τυχεροί».

Γιατί ήταν τυχεροί; Γιατί πριν από δύο χρόνια, μία κοπέλα που είχε πάει και για αυτή για διακοπές στην Ζάκυνθο, έχασε την όρασή της.