Την Τρίτη στον εισαγγελέα το ζευγάρι από την Κέρκυρα που προσπάθησε να αποπλανήσει ανήλικο αγόρι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία όταν προσπάθησε να ικανοποιήσει τις άρρωστες ορέξεις του, με τον ανήλικο.
Την Τρίτη θα οδηγηθεί τελικά στον ανακριτή Κέρκυρας το παντρεμένο ζευγάρι 42 και 36 ετών αντίστοιχα που συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία και κατηγορείται για την αποπλάνηση ενός 13χρονου.
Οι δύο συλληφθέντες ζήτησαν και πήραν από τον Εισαγγελέα Κέρκυρας για νξα ετοιμάσουν την απολογία τους.
Από τις μέχρι τώρα πληροφορίες φέρεται ότι ο 13χρονος ανήκε στο οικογενειακό περιβάλλον του ζευγαριού.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Καιρός: Η μεγάλη «κορδέλα» σταθεροποιείται - Τι θα φέρει ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα
- «Η νεκρή μου γυναίκα λαμβάνει κανονικά τη σύνταξή της»: Συνταξιούχος στην Κω ζητά να σταματήσουν να του βάζουν λεφτά (vid)
- Νέο ΕΣΠΑ Πτυχιούχων 2026 “Ξεκινώ Επιχειρηματικά”: Ποιοι μπορούν να λάβουν έως 36.000€ και πώς να αυξήσουν τις πιθανότητες έγκρισης