«Ραντεβού» με τον δολοφόνο του είχε ο 19χρονος στο Μαρούσι

Gazzetta team
«Ραντεβού» με τον δολοφόνο του είχε ο 19χρονος στο Μαρούσι
Ξεδιαλύνεται σιγά - σιγά το μυστήριο με τη δολοφονία του 19χρονου, τα ξημερώματα της Κυριακής, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι.

Από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας δεν φάνηκαν να πείθονται με την εκδοχή της ληστείας που «στράβωσε».

Έτσι, εκτός από τη κατάθεση της 18χρονης φίλης του άτυχου νεαρού που είδε τη σκηνή της δολοφονίας, οι αστυνομικοί αναζήτησαν επιπλέον μαρτυρίες, υλικό από κάμερες ασφαλείας, ενώ ανέτρεξαν και στο παρελθόν του 19χρονου. Από την έρευνα προέκυψαν ενδείξεις ότι θύτης και θύμα είχαν ραντεβού στις 05:00 τα ξημερώματα στο σημείο της δολοφονίας, προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές που είχαν ανακύψει από κάποιες οικονομικές δοσοληψίες.

Σημαντικό ρόλο έπαιξε μαρτυρία τρίτου προσώπου, που κατέθεσε στην ΕΛ.ΑΣ. ότι είδε το θύμα να διαπληκτίζεται με άλλα άτομα στην πλατεία, στα οποία απευθύνονταν με τα μικρά τους ονόματα. Πλέον, οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής περιμένουν την άρση απορρήτου των επικοινωνιών, προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση. Όσον αφορά τον δράση, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει την ταυτότητα του.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι το θύμα είχε απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές το 2014, σε ηλικία 15 χρόνων, για αδικήματα, που σύμφωνα με τους αξιωματικούς που ασχολούνται με την υπόθεση, δεν σχετίζονται με την υπόθεση της ανθρωποκτονίας.

Πηγή: reader.gr