Τα «πήρε» η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι

Gazzetta team
Τα «πήρε» η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Χάρι
Πυρ και μανία η βασίλισσα Ελισάβετ με όσα είπε ο πρίγκιπας Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Τον εκνευρισμό της βασίλισσας Ελισάβετ προκάλεσε ο πρίγκιπας Χάρι με αυτά που είπε στη συνέντευξη που παραχώρησε την Όπρα Γουίνφρεϊ. Ο πρίγκιπας Χάρι δεν δίστασε να επιτεθεί εκ νέου στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στον πατέρα του πρίγκιπα Κάρολο για τον τρόπο που ανέθρεψε τόσο τον ίδιο όσο και τον αδελφό του, αλλά και να παραδεχτεί ότι έκανε χρήση ναρκωτικών προκειμένου όπως είπε να ξεφύγει από τις αγωνίες και τα άγχη του.

«Η γιαγιά του Χάρι όλο αυτό το έχει πάρει πολύ προσωπικά και είναι πολύ αναστατωμένη για όσα είπε ο Χάρι και ειδικά για εκείνα που αφορούν τον τρόπο που τον ανέθρεψε ο Κάρολος. Ήταν μία στιγμή που προκάλεσε σε όλους δυσφορία και ταραχή», είπε πηγή που βρίσκεται κοντά στο παλάτι και στη βασίλισσα.

«Ο πατέρας μου συνήθιζε να μου λέει όταν ήμουν νεότερος ‘έτσι ήταν για εμένα, κάπως έτσι θα είναι και για σένα», ανέφερε ο πρίγκιπας Χάρι κατά τη διάρκεια της συνέντευξης. Παρά τα όσα έχει πει ο πρίγκιπας Χάρι ο Κάρολος ελπίζει ότι θα συμφιλιωθεί με τον γιο του.

«Δεν θεωρώ ότι ο πρίγκιπας Κάρολος θα αποκόψει τον γιο του έπειτα από αυτά που είπε», ανέφερε μία πηγή και συμπλήρωσε: «Εάν ο Χάρι θελήσει να επιτεθεί προσωπικά στη βασίλισσα τότε ο Κάρολος θα τον αφήσει στην απέξω. Ο Κάρολος είναι ένας ευγενικός άνθρωπος και αφοσιωμένος πατέρας. Θα είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Επιθυμεί να συμφιλιωθεί με τον γιο του. Δεν είναι καθόλου εκδικητικός».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ