Τα χρήματα που θα είχε βγάλει κάποιος αν επένδυε 100$ σε Bitcoin πέρυσι (pics)

Gazzetta team
Τα χρήματα που θα είχε βγάλει κάποιος αν επένδυε 100$ σε Bitcoin πέρυσι (pics)
Το Bitocoin συνεχίζει να προσφέρει κέρδος σε όποιον επενδύει σε αυτό, έστω και αν κάποιοι αρχίζουν να εκφράζουν επιφυλάξεις.

Το Bitcoin έφερε την επανάσταση στα κρυπτονομίσματα και σίγουρα όσοι είχαν την έμπνευση να επενδύσουν σε αυτό, στα πρώτα του χρόνια, τώρα μπορούν να απολαμβάνουν πολλά κέρδη.

Ωστόσο δεν χρειάζεται να πάμε τόσο πίσω, στο 2009, καθώς ένα πολύ μεγάλο κέρδος, θα μπορούσε να έχει και όποιος έβαζε χρήματα πέρυσι τον Απριλίου.

Αν για παράδειγμα έπαιρνες την απόφαση να επενδύσεις 100 δολάρια στα Bitcoin πριν από ένα χρόνο, τώρα η αξία του θα είχε απογειωθεί στα 696 δολάρια. Θα είχαν δηλαδή, σχεδόν 7πλασιαστεί το αρχικό ποσό της επένδυσης.

Αν μάλιστα το είχες κάνει το 2019, τότε το κέρδος θα ήταν 910 δολάρια. Κοινώς 9 φορές το ποσό που είχες βάλει αρχικά.

Στο ενδεχόμενο που κάποιος έβλεπε το... όνειρο και έβαζε αυτό το ποσό πίσω στο 2009 όταν και πρωτοέκανε την εμφάνισή του και δεν είχε χάσει τους κωδικούς για τον λογαριασμό μέχρι σήμερα, τότε θα απολάμβανε πολλά εκατομμύρια, για να μην πούμε δισεκατομμύρια.

Το θέμα πάντως που έχει προκύψει τελευταία με το Bitcoin είναι πως οι απόψεις οτι σύντομα η ανοδική του πορεία θα λάβει τέλος και θα αρχίσει η κάτω... βόλτα, αυξάνονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ