Νέες συλλήψεις στις ΗΠΑ για την διακίνηση της κοκαΐνης «CR7» που είχε απασχολήσει και τις ελληνικές Αρχές

Gazzetta team
Νέες συλλήψεις στις ΗΠΑ για την διακίνηση της κοκαΐνης «CR7» που είχε απασχολήσει και τις ελληνικές Αρχές
Οι Αρχές των ΗΠΑ προχώρησαν σε δύο συλλήψεις στο Κουίνς για διακίνηση της κοκαΐνης «CR7», η οποία είχε απασχολήσει και την αστυνομία στην Ελλάδα.

Μια μεγάλη επιχείρηση της δίωξης ναρκωτικών σε διαμέρισμα στο Κουίνς, εντόπισε 50 κιλά κοκαΐνης που ήταν συσκευασμένα με το λογότυπο CR7 και είχε ως συνέπεια την σύλληψη δύο ανδρών. Εκτός από την ποσότητα ναρκωτικών, στο διαμέρισμα βρέθηκαν ένα όπλο αλλά και 200.000 δολάρια.

Πρόκειται για την κοκαΐνη που φέρει το λογότυπο του Κριστιάνο Ρονάλντο και διακινείται σε πολλά μέρη του κόσμου. Πριν από δύο χρόνια η συγκεκριμένη κοκαΐνη είχε απασχολήσει και τις ελληνικές αρχές που είχαν προχωρήσει στη σύλληψη ενός 34χρονου στο Μοσχάτο.

Εκτός από τις ΗΠΑ, συλλήψεις για τη διακίνηση της κοκαΐνης CR7 έχουν γίνει στη Ρουμανία, όπως και στην Κόστα Ρίκα όπου το συγκεκριμένο ναρκωτικό έχει βρεθεί από το 2018, καθώς και σε Γαλλία, Ισπανία.

Μάλιστα, ανάλογα με την περιοχή, η συσκευασία της κοκαΐνης αλλάζει, αφού εκτός από το CR7 κυκλοφορεί και η φωτογραφία του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη φανέλα είτε της Γιουβέντους είτε της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ