Πρωταγωνίστρια ριάλιτι νεκρή από πυροβολισμούς, η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram

Gazzetta team
Πρωταγωνίστρια ριάλιτι νεκρή από πυροβολισμούς, η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram
Η Ντεσέιλα Χάρις που ήταν γνωστή στις ΗΠΑ, καθώς εμφανιζόταν στο ριάλιτι «Bad Girls Club» σκοτώθηκε από πυροβολισμούς στην Βιρτζίνια, καθώς βρέθηκε στο λάθος σημείο, τη λάθος ώρα...

Η νεαρή Ντισέιλα, γνωστή ως Σέι, σκοτώθηκε σε πυροβολισμούς που σημειώθηκαν την Παρασκευή 27 Μαρτίου στην παραλία της Βιρτζίνια, κατά τους οποίους τραυματίστηκαν οκτώ άνθρωποι.

Η Σέι, που εμφανιζόταν στο αμερικανικό ριάλιτι «Bad Girls Club», είχε ανεβάσει λίγες ώρες πριν ένα βίντεο στο Instagram. «Κάνω βλακείες που θα με βοηθήσουν να αναδειχθώ» έγραφε στο τελευταίο της ποστ.

Συντετριμμένη από την απώλεια της Σέι είναι η αδερφή της, Τασάρι Χάρις. «Δεν πήρα μήνυμά σου σήμερα το πρωί. Μου ράγισες την καρδιά Ντισέιλα Σέι Χάρις. Γιατί μας άφησες έτσι; Η καρδιά μου υποφέρει» έγραψε η αδερφή της στο Facebook.

Η Χάρις σκοτώθηκε σε μία νύχτα βίας στην Βιρτζίνια, που λέγεται ότι ξεκίνησε από έναν καυγά.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιος άνοιξε πυρ τραυματίζοντας αρκετούς ανθρώπους και όσο αστυνομικοί ερευνούσαν το περιστατικό, ακούστηκαν νέοι πυροβολισμοί λίγα τετράγωνα μακριά. Εκεί τραυματίστηκε η Χάρις, που «υπέκυψε στα τραύματά της» στο σημείο.

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ