Αυτοθυσία πωλητή αυτοκινήτων για να εμποδίσει ληστεία (vid)

Gazzetta team
Αυτοθυσία πωλητή αυτοκινήτων για να εμποδίσει ληστεία (vid)
Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε ένας πωλητής αυτοκινήτων στον Καναδά, όταν χρειάστηκε να κάνει τον κασκαντέρ για να αποτρέψει ληστεία στην αντιπροσωπεία που εργάζεται.

Τη ζωή του κορόνα γράμματα έπαιξε ένας πωλητής αυτοκινήτων στον Καναδά, όταν ληστές προσπάθησαν να κλέψουν μια BMW από την αντιπροσωπεία που εργάζεται.

Όλα άρχισαν, όταν ο επίδοξος κλέφτης έφθασε με ένα Audi, που οδηγούσε συνεργάτης του στην αντιπροσωπεία στο Οντάριο. Ο «πελάτης» ζήτησε να δει μια μεταχειρισμένη BMW M4 του 2018. Ο 23χρονος πωλητής έβαλε μπροστά τη μηχανή, αλλά βγήκε από το αυτοκίνητο για να κάνει ένα τηλεφώνημα.

Τότε ο κλέφτης πήρε το αυτοκίνητο και πάτησε το γκάζι. Αντιλαμβανόμενος τι συμβαίνει ο πωλητής πιάστηκε από το καπό. «Ενήργησα από ένστικτο. Του ούρλιαζα να σταματήσει. Φώναζα άλλα αυτοκίνητα να καλέσουν την αστυνομία, να κάνουν κάτι», αφηγήθηκε μετά την περιπέτεια που έζησε.

Ο κλέφτης του αυτοκινήτου έστριβε το τιμόνι δεξιά – αριστερά για να πετάξει κάτω τον πωλητή, που είχε πιαστεί από τους υαλοκαθαριστήρες, ενώ περνούσε με κόκκινο το ένα μετά το άλλο τα φανάρια. Όταν κάποια στιγμή η BMW έπεσε σε κίνηση, ο πωλητής αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να εγκαταλείψει την προσπάθεια καθώς κινδύνευε η ζωή του και έπεσε στο οδόστρωμα.

Διερχόμενα αυτοκίνητα έκαναν ελιγμούς για να τον αποφύγουν, αλλά το ασημί Audi με τον συνεργό του κλέφτη ήρθε με μεγάλη ταχύτητα από λεωφοριόδρομο προσπαθώντας προφανώς να χτυπήσει τον 23χρονο. Ο τελευταίος τη γλίτωσε, ευτυχώς, με ελαφρά τραύματα.

Όσο για το αυτοκίνητο; Μέσω του ενσωματωμένου GPS του εντοπίστηκε σε απόσταση δύο ωρών στο Νορθ Γιορκ, κοντά στο Τορόντο, αλλά ο πομπός σταμάτησε να στέλνει σήμα καο η αστυνομία δεν κατάφερε να το εντοπίσει.

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ