Οικογένεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ψεύτικη τροφική δηλητηρίαση σε ξενοδοχείο

Gazzetta team
Οικογένεια καταδικάστηκε σε φυλάκιση για ψεύτικη τροφική δηλητηρίαση σε ξενοδοχείο
Μια τετραμελής οικογένεια ισχυρίστηκε ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση στο ξενοδοχείο που έκανε διακοπές, ωστόσο το facebook αποκάλυψε το ψέμα τους με αποτέλεσμα να μπλέξουν.

Το μπελά της βρήκε μια τετραμελής οικογένεια από το Μίντλεσμπρο. Το 2016 κατά την διάρκεια των διακοπών της σε ξενοδοχείο των Κανάριων Νήσων, ισχυρίστηκαν ότι έπαθαν τροφική δηλητηρίαση.

Συγκεκριμένα οι δύο γονείς και τα παιδιά τους παραπονέθηκαν ότι υπέφεραν από στοματικές διαταραχές, διάρροιες, πονοκεφάλους και πυρετό επικαλούμενοι ότι κάτι τους πείραξε από το φαγητό του ξενοδοχείου. Έτσι ξεκίνησαν δικαστικές διαδικασίες για να δικαιωθούν και να αποζημιωθούν.

Ωστόσο, το facebook τους... έκαψε και αποδείχθηκε ότι όλο αυτό με την δηλητηρίαση ήταν μια μεγάλη απάτη από πλευράς τους. Φωτογραφίες που είχαν ανεβάσει στο διαδίκτυο τους έδειξαν να διασκεδάζουν στην πισίνες και να απολαμβάνουν τα ποτά τους στο μπαρ του ξενοδοχείου.

Επιπλέον σε καμία ανάρτησή τους δεν διαμαρτυρήθηκαν για αδιαθεσία και ισχυρίστηκαν πολύ καιρό αργότερα ότι οι διακοπές τους καταστράφηκαν λόγω ασθένειας. Ταυτόχρονα σε μια έρευνα του ξενοδοχείου που ζητούσαν να αξιολογηθούν οι υπηρεσίες, ο πατέρας είπε ότι ήταν πολύ ικανοποιημένος από την καθαριότητα του ξενοδοχείου και την ποιότητα των γευμάτων, τονίζοντας ότι ήταν πολύ πιθανό να κάνει και νέα κράτηση.

Έτσι αποκαλύφθηκε η απάτη τους που είχε ως αποτέλεσμα να καταδικαστούν με τετράμηνη φυλάκιση, ενώ κλήθηκαν να πληρώσουν 20.000 λίρες για νομικά έξοδα ως τις 26 Μαρτίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ