Η πρωταγωνίστρια του «Behind her eyes» του Netflix είναι κόρη του Bono των U2

Gazzetta team
Η πρωταγωνίστρια του «Behind her eyes» του Netflix είναι κόρη του Bono των U2
Σε πασίγνωστη σειρά του Netflix πρωταγωνιστεί η κόρη του τραγουδιστή των U2, Μπόνο.

Πολλοί γνωρίζουν την επιτυχημένη σειρά του Netflix «Behind her eyes», αλλά λίγοι ξέρουν ότι η ηθοποιός Ιβ Χιούσον που πρωταγωνιστεί στη σειρά είναι η κόρη του Μπόνο, του τραγουδιστή των θρυλικών U2.

Η μητέρα της εiναι επιχειρηματίας και ακτιβίστρια κατά των πυρηνικών και υπέρ της προστασίας του περιβάλλοντος, Άλι Χιούσον. Είναι οι δύο μοναδικοί άνθρωποι με τους οποίους είχε την ελευθερία να συζητήσει για τα δύο νέα τηλεοπτικά προγράμματα, στα οποία πρωταγωνιστεί.

Στη σειρά «The Luminaries» που έκανε πρεμιέρα στο Starz στις 14 Φεβρουαρίου, υποδύεται μια νεαρή γυναίκα από την Αγγλία που ταξιδεύει στη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Η άλλη σειρά με τίτλο «Behind Her Eyes» αναμένεται στο Netflix στις 17 Φεβρουαρίου. Βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του 2017 της Σάρα Πίνμπορο. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή σειρά του Netflix που καταλαμβάνει την πρώτη θέση της πλατφόρμας.

«Ήταν πολύ, πολύ ικανοποιητικό που υποδύθηκα την Αντέλ. Υπήρχαν τόσα πολλά επίπεδα και περιπλοκές και ήταν συναρπαστικό. Κάθε μέρα, κάθε σκηνή, γινόταν και πιο συναρπαστική», ανέφερε η ηθοποιός στο Vogue.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ