Ρατσιστική επίθεση γυναίκας σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ

Gazzetta team
Ρατσιστική επίθεση γυναίκας σε σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ
Την ρατσιστική επίθεση μιας Αμερικανίδας γιατρού δέχθηκε ένας Ισπανόφωνος άνδρας σε σούπερ μάρκετ.

Θύμα ρατσιστικής επίθεσης έπεσε ένας Ισπανόφωνος άνδρας στις ΗΠΑ. Σύμφωνα με την NY Post, μια 58χρονη γιατρός από το Μαϊάμι πλησίασε τον άντρα και εκείνος της ζήτησε στα ισπανικά να κρατήσει τις αποστάσεις, την ώρα που στέκονταν στην ουρά στο σούπερ μάρκετ.

Η γιατρός τον αγνόησε και τότε ο άντρας επανάλαβε το αίτημά του στα αγγλικά. Τότε η 58χρονη άρχισε να λέει κάποιες... κακές λέξεις, αλλά ο Ισπανόφωνος άνδρας δεν αντέδρασε, πηγαίνοντας τα ψώνια στο σημείο που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του.

Η γιατρός τον πλησίασε και του είπε: «Έπρεπε να σας είχαμε ξεφορτωθεί όταν μπορούσαμε. Αυτή δεν θα γίνει η Αμερική του Μπάιντεν, αυτή είναι η δική μου Αμερική. Έπρεπε να τα κάψουμε όλα».

Στη συνέχεια άρχισε να καρφώνει τα κλειδιά της στο όχημα του θύματος λέγοντας ότι πρέπει να γυρίσει πίσω στη χώρα του. Ο άντρας προσπάθησε να καλέσει την αστυνομία, η γυναίκα όμως τον χτύπησε και το τηλέφωνό του έπεσε στο έδαφος. Τότε προσπάθησε να σπάσει το κινητό του με το πόδι της προτού φύγει με ένα Jeep Wrangler, σύμφωνα πάντα με την αναφορά της αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ